2018.11.27. 17:59:57 10976 364

Tartsd meg az aprót… még jól jöhet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sietünk, és inkább ott hagyjuk a visszajárót a kasszánál. Túl sok az aprónk, nem kérjük vissza azt az 5-10 forintot az eladótól. Ezek a szituációk nagyon gyakran előfordulhatnak velünk, ha készpénzzel fizetünk valahol. Tegyük fel, hogy szorgosan elkezdjük összeírni, mennyi készpénz folyik ki így a zsebünkből. Meglepődünk a végösszegen? Meg bizony!

Pénzérmék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Pénzérmék

Mostantól határozzuk el magunkat, és kezdjük el értékelni a váltópénznek használt aprót, hiszen sok kicsi sokra megy! A karácsonyi ünnepekig pedig még összegyűjthetjük a masnira valót.

Elő a befőttes üveggel!

Nem bíztatok senkit sem arra, hogy a pénztárcájába gyűjtögesse a kilónyi aprópénzt. Egyszerűen dobjuk be otthon a felesleges pénzérméket a kijelölt malacperselybe, amely lehet egy, az erre a célra kinevezett befőttes üveg is. A sok-sok aprót ebben a formában poénajándékként szintén felhasználhatjuk kerek szülinapon vagy esküvőn.

Váltsd be!

Amennyiben van olyan bolt, ahol rendszeresen vásárolsz, akkor biztosan megismernek már ott a pénztárosok téged. Bátran kérdezd meg őket, hogy van-e szükségük váltópénzre, hogy aztán egy nem túl forgalmas időpontban papíralapú bankjegyre cserélhessék a csörgős felesleged. Bankfiókodban vagy a legközelebbi postán is érdeklődhetsz arról, vajon beváltják-e (az előre berolnizott) pénzérméket. Ha ez az opció nem elérhető, fizesd be az apróságodat a bankszámládra!

Használd arra, amire való!

Vedd a fáradtságot, és esténként előre „tárazz be” fémpénzből a másnapi kávéra. Vagy egyszerűen csak fizesd el a felhalmozott pénzérméket egy-egy nagybevásárlás alkalmával.

De használhatod bármi egyéb, kreatív dologra is az érméket! Volt, aki a padlóját burkoltatta le velük. :)

Forrás: thebalanceeveryday.com/best-ways-to-turn-coins-into-cash-4177276

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...