2015.02.13. 15:17:11 17860 234

Tarts kreatív rendet a fürdőben – 9 tipp!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Kreatív hozzáállással még a legkisebb fürdőszobából is kihozhatod a legtöbbet. Ráadásul fillérekből, régi dolgok újrahasznosításával, vagy éppen nem rendeltetésszerű használatával. A lényeg, hogy segítsen neked a rendtartásban és, hogy ne kelljen folyton keresni például a körömvágó ollót!

Fürdőszobai polcok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fürdőszobai polcok

A következő ötletek azontúl, hogy rendkívül praktikusak még jól is mutatnak, és kreatívan használják a rendelkezésre álló teret.

Egy régi, emeletes süteményes tál

A samponok, szappanok, tusfürdők és testápolók stílusos elhelyezését a fotón egy ősrégi süteményes tállal oldották meg. Gondolatébresztő ötlet. Te mit tudnál ily módon újrafelhasználni?

Süteményes tállal Forrás: offbeathome.comSüteményes tállal Forrás: offbeathome.com

Egy váza és kavicsok

Ezt akár egy szépségszalonban is el tudjuk képzelni, annyira stílusos és egyedi megoldás az ecsetek tárolására. Ráadásul praktikus is, mindig kéznél lehet, amire szükséged van. Hajkefével is el tudjuk képzelni ugyanezt, csak vigyázz, ne legyenek túl szorosan a kavicsok. :)

Ecsetek | Forrás: thehappyhousewife.comEcsetek | Forrás: thehappyhousewife.com

Befőttes üvegek

Nem muszáj különleges üvegeket vásárolnod, akár befőttes üvegekkel is kialakíthatsz egy ilyen rendszert. Az átlátszó üvegekkel átláthatóbb a polc is. :)

Üvegekben | Forrás: thesteenstyle.comÜvegekben | Forrás: thesteenstyle.com

Modern művészet WC papír gurigákból

Négy fali polcból könnyen kialakítható egy ilyen dobozka, amit feltölthetsz WC-papír tekercsekkel. Nagyon jó pofa, és mindig egyértelmű, mikor kell menni vásárolni. :)

WC papír tekercsek Forrás: smallroomideas.comWC papír tekercsek Forrás: smallroomideas.com

Polc az ajtón

A fürdőszobai szekrény kinyitható ajtajára felszerelt polcokkal extra helyhez juthatsz. Egy kicsit el kell csúsztatni őket a belső polcokhoz képest, és máris használható!

Polcok | Forrás: smallroomideas.comPolcok | Forrás: smallroomideas.com

Fonott kosár

A kosarat nem csak a földre teheted le, fordítsd oldalra, és szereld a falra! Micsoda nagyszerű ötlet!

Kosárból fali polc Forrás: shelterness.comKosárból fali polc Forrás: shelterness.com

Kihúzható polcok

A kihúzható polcok nagyszerűségét már a konyhában is elismertük. Nem kell félig bebújni a szekrénybe, hogy lásd, melyik polc mit tartalmaz. Kell! Kell! Kell!

Kihúzható polcos  Forrás: kitchencraft.comKihúzható polcos Forrás: kitchencraft.com

Mágnescsík

A hullámcsat fogyóeszköz, az ollót, a reszelőt és a szemöldökcsipeszt mindig keresni kell? Itt a megoldás! Erre a mágnescsíkra mindig számíthatsz!

Mágnes csíkok | Forrás: jamonkey.comMágnes csíkok | Forrás: jamonkey.com

Csőpolcok - nem csak a fürdőben!

A végére egy modern elrendezést tartogattunk. Nagyon jól néznek ki ezek a csőpolcok. Elszórtan elhelyezve több tárolófelületet kaphatunk a segítségükkel, anélkül, hogy túlzsúfolt hatást keltene.

Modern | Forrás: buzzfeed.comModern | Forrás: buzzfeed.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ne hagyd a tornazsák és az iskolatáska tisztítását augusztusra! Így csináld!

Az iskolába járás, a túrázás vagy akár csak egy nap eltöltése a parkban mind-mind látható nyomot hagyhat a hátizsákokon. Az rendben van, hogy hazaérve egy fertőtlenítő törlőkendővel letöröljük kívülről a táska anyagát, de ez nem elég, rendszeresen időt kell szánnunk az alapos tisztításra. A különböző foltok és az általános szennyeződések a helyes módszerrel könnyen kitisztíthatók, így gyakorlatilag teljesen újnak tűnhet az adott darab.

Egy szál levendula. Nem is gondolnád, mi mindenre jó

A levendula nagyon régóta életünk szerves része. Ma már nem csak mint gyógynövény, hanem mint eszköz is szerepel a médiában és közösségi médiában arra emlékeztetve az embereket, hogy a legegyszerűbb kis mezei növény is milyen csoda lehet egy fotón. Előszeretettel használjuk képi háttérként a lélegzetelállító levendula mezőket és a levendula mintás háztartási eszközök, használati és dísztárgyak divatja sosem múlik el. Nézzük, ezeken kívül mi mindenre lehet még jó és hasznunkra ez a különleges növény.

Szuper málnás jeges tea, ha gyümölcsös hűsítőre vágysz

Végre itt a nyár, a finomabbnál finomabb zöldségek, gyümölcsök időszaka. Ilyenkor alig-alig bírunk betelni a roppanós cseresznyével, a mézédes dinnyével, vagy az isteni bogyósokkal, mint mondjuk az eper vagy a málna. Ha utóbbival nem bírsz betelni, és a jeges tea is nagy nyári kedvenced, ötvözd a kettőt!