2016.05.06. 15:44:17 7798 189

Tartósítsd a színt a körmödön! – Tippek és trükkök
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igen, igen és igen! Megvan a hőn áhított szín, ami után már olyan régóta ácsingóztál. És csak a tiéd! (Meg rajtad kívül még több száz, vagy ezer nőé, akik szintén megvásárolták ezt a színt.:-)) És olyan jutányos áron jutottál hozzá, badarság lett volna ott hagyni az üzletben, hogy ott porosodjon….

Körömlakkozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Körömlakkozás

Persze otthon az első (de legalábbis a második vagy a harmadik) dolgod, hogy a körmeidre kened az új szerzeményt, hogy aztán egész este abban gyönyörködj. Egészen addig, amíg észre nem veszed, hogy az egyik körmödről már le is pattogott az új szín.

Ha ismered, és alkalmazod is ezeket a trükköket, tovább élvezheted körmeid csodás új árnyalatát.

Nagytakarítás a körmökön is

Mielőtt felviszed az első lakkréteget, távolíts el minden szennyeződést, zsírt a körmödről. Ezt megteheted néhány csepp almaecet, esetleg körömlakklemosó segítségével. Csepegtess párat valamelyikből egy vattapamacsra, és dörzsöld át vele a körmeid.

Alapozd meg!

Soha ne hagyd ki az alapozólakk felvitelét, hiszen ezzel kiegyenlítheted a köröm felületén lévő barázdákat, ezáltal növelheted a szín tartósságát.

A figyelem nem mindig jó

Ha valamilyen kis díszt szeretnél a körmeid végére biggyeszteni, hidd el, hogy ez lesz az első hely, ahol elkezd majd lepattogni a lakk. Ha díszed nincs, de mondjuk lakkozásnál nem figyeltél eléggé, és a körmök végére már nem jutott elég lakk, ott elég gyorsan elkezd majd lekopni a szín.

A vastagság a lényeg

Mindegy, hány rétegben viszed fel a körömlakkot a körmödre, a lényeg, hogy egy-egy réteg ne legyen túl vastag. És főleg, hogy hagyd megszáradni mindegyiket.

Fontos a befejezés

Ahogy az alapozólakk, úgy, a házi manikűrözés végén, a fedőlakk is nagyon fontos. Vigyél fel a színre egy réteget belőle, hogy addig pompázhassanak körmeid ebben az árnyalatban, ameddig csak Te szeretnéd.

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...