2018.04.29. 11:50:26 9077 261

Tarantino szerint új filmje a Ponyvaregénnyel vetekszik
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tarantino szerint új filmje a Ponyvaregénnyel vetekszik majd, a DiCaprio-Brad Pitt páros pedig a filmvilág következő legendás duója lesz - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Brad Pitt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Brad Pitt

Az Oscar-díjas amerikai rendező a Las Vegas-i CinemaCon eseményen beszélt új produkciójáról, az 1960-as években játszódó, a Manson-szekta gyilkosságairól szóló Once Upon a Time in Hollywoodról.

"Valószínűleg ez áll minden filmem közül a legközelebb a Ponyvaregényhez" - mondta 1994-es sikerére utalva.

Az új filmben Tarantino a 2012-es Django elszabadul után ismét együtt dolgozik Leonardo DiCaprióval, valamint Brad Pittel is, aki a 2009-es Becstelen Brigantyk sztárja volt.

"A Sony és jómagam a legizgalmasabb dinamikájú párost hozzuk a mozikba Paul Newman és Robert Redford óta" - fogalmazott a DiCaprio-Pitt duóra térve.

Elmondta, hogy az új film Hollywoodban játszódik 1969-ben, a hippivilág ellenkulturális forradalma és a filmes álomvilág sikereinek tetőpontján.

"Utcáról utcára, házról házra alakítjuk át Los Angelest a hatvanas évek Hollywoodjává" - tette hozzá.

DiCaprio a filmben egy tévés westernsorozat egykori sztárját alakítja, Pitt pedig veterán kaszkadőrét. A két filmsztár első alkalommal szerepel együtt egy filmben.

Tarantino kilencedik filmjét 2019. augusztus 9-én mutatják be az észak-amerikai mozikban, pontosan 50 évvel azután, hogy Manson bűntársai meggyilkolták otthonában Sharon Tate-et és a házban tartózkodó négy barátját.

A rendező elmondta: öt éve dolgozik a forgatókönyvön, és élete nagy részét Los Angelesnek azon a részén töltötte, ahol a gyilkosságok történtek. Már 1969-ben is ott élt, hétéves volt a bűntény idején.

Forrás: mti

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...