2022.04.03. 17:48:48 6547 203

Támogató magány - Porondon az egyszereplős filmek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem kis színészi teljesítmény, ha egy film egyetlen főszereplőjének hosszú perceken, órákon keresztül sikerül lekötnie a nézők figyelmét zseniális színészi játékával. Persze, az sem árt, ha maga a történet is érdekes. Neked van kedvenc egyszereplős filmed?

Filmnézés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Filmnézés

Ha nincs, vagy eddig nem is nagyon próbálkoztál ilyen stílusú filmekkel, a lenti listából választhatsz egyet, vagy akár többet is. A közös mindegyikben, hogy remek színészek nyújtanak nekünk felejthetetlen filmes élményt.

Locke

A film főszereplője autóval igyekszik eljutni valahová. A történet közben kiderül, hová is tart. Az út, illetve a film alatt pedig „szépen, csendben” széthullik az élete.

Hold

A film főhőse 3 évet tölt a Holdon. Egyedüli társasága a számítógépe, illetve önmaga. Utóbbi szó szerint értendő.

Élve eltemetve

Hátborzongató elképzelni, vajon mit tennénk, ha egyszercsak egy koporsóban ébrednénk, egy öngyújtóval és egy mobiltelefonnal. Az oxigén folyamatosan csökken, mi pedig emlékfoszlányokból igyekszünk összerakni, hogyan is kerültünk egy üres koporsóba. Ahogy az oxigén, úgy a kiszabadulásra szánt időnk is hamar fogy.

127 óra

Aron Ralston igaz története igazi példa lehet arra, hogy „Soha ne add fel!”. Egy szerencsétlen kanyonbalesetnek köszönhetően 5 napot tölt egyedül a semmi közepén, sziklák közé szorult karral. Kiszabadult, de milyen áron …?

A zátony

Egy fiatal lány, egy szörfdeszka és a végeláthatatlan óceán. Idilli állapot, ha az ember egy kis magányra vágyik. Ám hamar rémálommá válik az önfeledt időtöltés, amikor egy cápa is feltűnik a színen. Vajon sikerül elérni a főhősnek a csupán 20 méterre lévő partot.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...