2018.06.29. 17:39:03 6646 217

Szuperhasznos és szuperintenzív, mi az? Nyelvi táborok itthon és külföldön
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Aktívan és hasznosan szeretnéd tölteni a szabadságod? Esetleg nyelvvizsgára készül a nagy kamasz? Mindkettő esetben remek alternatívát nyújtanak a tematikus nyelvi táborok, amelyek többségében anyanyelvi tanárokkal és segítőkkel karöltve működnek. Tudj meg erről a lehetőségről többet!

Nyelvtanulás | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nyelvtanulás | Fotó: 123rf.com

Nyelvvizsgára felkészülés, üzleti szókincs bővítése, vagy egy korábban tanult nyelv felfrissítése is adhat okot arra, hogy nyáron tanulásra add a fejed. Ha nincs kedved a városodban megtalálható szokásos tanfolyami rendszerben tanulni, keress rá nyelvi táborokra. Angol és német nyelven biztosan szerveznek más városokban is nyelvi táborokat, sőt anyanyelvi helyszínt is választhatsz ezekből a nyelvekből!

Az intenzív nyelvtanulás mellett ekkor lehetőséged nyílik a foglalkozások után egy-egy új város megismerésére is.

Ezen táborok sikere azon alapul, hogy a résztvevők a tábor időtartama alatt (személyre szabottan és) sikeresen bővíthetik tudásukat a gyakorlati kommunikáció segítségével.

Az anyanyelvi résztvevőktől különböző területekre jellemző akcentusokat szintén elsajátíthatnak a szorgalmasabbak.

Az emberi kapcsolatoknak is kedvez, ha kimozdulunk a megszokott közegből. Új emberekkel ismerkedhetünk meg, akikkel a későbbiekben is tarthatjuk a kapcsolatot, így tovább fejleszthetjük nyelvtudásunkat.

De még ezeknél is komplexebb megoldásokat kínálnak világszerte! Különböző érdeklődési köröknek megfelelően is indítanak nyelvi táborokat, mint például nyelvi sporttáborok, színjátszás és egyéb kézművesség köré szervezve.

A táborok sokszor borsos díja általában tartalmazza a szállást és az étkezéseket is, viszont a fakultatív programokat már nem. Ennek ellenére érdemes kutakodni, hogy megtalálhasd a saját idényeidnek leginkább megfelelőt!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...