2022.12.29. 12:15:00 6743 221

Szuper party játékok felnőtteknek, ha feldobnátok az estét
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már csak kettőt kell aludni, és az év utolsó napjának reggelén fogunk ébredni! Úristen! Ahelyett, hogy azon búsulnánk, hogy egy újabb évvel lettünk idősebbek közben, rázzuk fel magunkat egy zártkörű szilveszteri buli ötletével!

Bulis játék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bulis játék

Elő a kedvenc képszerkesztő applikációddal és készíts egy jópofa meghívót, amit körbe küldhetsz a legkedvesebb barátaidnak, hogy ők se üljenek otthon magukban a kanapén. Aztán nézz szét valami könnyű, mégis laktató receptért a magazinban, hogy össze tudd írni a bevásárlólistádat. A vendégek már biztosan nem maradnak sem étlen, sem szomjan, így már csak a szórakoztatásukra kell kitalálni valamit.

Vidám játékok felnőtteknek baráti estékhez

Karácsonyra kaptál érdekes kártya- vagy társasjátékokat? Nagyszerű, itt a lehetőség kipróbálni ezeket!
Ha nincs otthon semmiféle ilyen játékod, akkor sem kell megelégedned a legjobb bulizenék listájával, mert a legszórakoztatóbb játékokhoz sokszor elég egy toll és néhány lap papír.

Sajtótájékoztató

Válasszatok ki egy-egy embert, akit kiküldtök a helyiségből, a többiekkel pedig állapodjatok meg egy hírességben, akinek a kiválasztott személy a tudta nélkül a bőrébe bújik.
Hívjátok vissza a szobába, de ne áruljátok el neki semmit, csak kezdjétek el kérdezgetni őt, mintha a megbeszélt híresség lenne. Neki pedig válaszolgatnia kell. Mérjétek az időt, és adjatok neki aszerint pontot, milyen gyorsan jön rá, kit személyesít meg.

Ki vagyok vajon?

Adj mindenkinek egy kis öntapadós cetlit és adjatok körbe egy-két tollat is. Mindenki írjon rá a papírjára egy közismert személy nevét, majd ragassza rá azt a bal oldali szomszédja homlokára, úgy, hogy ő ne láthassa a papírra írt nevet. Tegyetek fel kérdéseket az általatok kapott személyazonosság kiderítésére a beszélgetés során. Az nyer, aki legelőbb rájön, kinek a neve van a homlokára ragasztott cetlire írva, de az kiesik a játékból, aki rákérdez, és nem találja el a nevet.

Fújod vagy iszod?

Rakjatok egymás mellé egy sorban különböző fajtájú italokat, majd ezekkel párhuzamosan rakjatok ki ugyanannyi teamécsest. A mécseseket gyújtsátok meg. A játékosok feladata az, hogy a gyertyasor egyik végénél állva minél több lángot fújjanak el egy próbálkozásra. Ahányadik gyertyát sikerült még elfújniuk, abból az italból kell inniuk egy pohárkával.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...