2023.04.27. 12:45:00 5982 220

Szívtiprók a filmvásznon - Miért ők a kedvenceink régóta?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amíg a fiatalabb generáció Tom Holland (Pókember) vagy Harry Styles (a One Direction egykori tagja) után epekedik, addig a 35 év feletti nők kitartanak olyan velünk együtt idősödő korábbi szépfiúk mellett, mint az angol labdarúgó sztár David Beckham.

90-es évekbeli filmrajongók - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com 90-es évekbeli filmrajongók

Azok a nők, akiknek már van egy kevés élettapasztalat a háta mögött, már nem azt tartják egy férfi legfontosabb tulajdonságának, hogy jól nézzen ki, és menő legyen mások szemében, sokkal inkább fontos lesz a férfi jelleme.
Egy színész esetében pedig az számít majd, hogy munkássága alatt mit tett le az asztalra. Na jó, az sem árt még, ha karizmatikus marad az évtizedek múlásával is.

Nosztalgikus ikonjaink

Természetesen időről időre új arcok is megjelennek a szereplőgárdát alkotó tagok között, akikért titkok epekedhetünk: itt is van mindjárt Henry Cavill brit színész, aki bár hosszú évekig játszott a Tudorok című sorozatban, Superman megformálásakor vált igazán ismertté, hírnevét pedig a Witcher c. sorozat Geraltjaként erősítette meg.

Sok középkorú hölgy emlegeti fel azonban az olyan régi sármőrök nevét, mint a méltán elismert és lovaggá is ütött Sean Connery, aki képes volt arra, hogy élete utolsó éveiben se idős bácsiként gondoljunk rá.

George Clooney: Mindenki kedvenc doktora, valójában amerikai színész és producer, sikeresen túllépett a fehér köpeny általi skatulyán, és számos más karakter bőrében is hiteles alakításokat nyújtott.

Tom Hardy: Amíg a brit színészt a férfiak inkább a Bronson című filmben nyújtott alakítása miatt ismerik, addig a hölgyek a Mad Max: A harag útja és a Venom című filmjeit inkább az Üvöltő szelek c. filmben nyújtott alakítása miatt nézték meg..

Chris Hemsworth: Kicsit kilóg a sorból a fiatalabb korosztályhoz tartozó ausztrál színész, akinek a neve szinte összeforr Thor szerepével. Ő elsősorban nem mindennapi fizikumának köszönheti hírnevét, azonban érdemes felfigyelni színészi munkásságára más alkotásokban (pl. Star Trek filmek) is.

Hugh Jackman: Az ausztrál színészről kevesebben tudják, de legalább olyan jól énekel, mint amilyen jó színész. Őt leginkább a X-Men filmekből ismerhetjük, azonban érdemes meg néznünk egy romantikusabb szereplését is - pl. az Ausztrália c. filmben.

Brad Pitt: Az amerikai színészt nem nagyon kell bemutatni senkinek, hiszen legkésőbb a Szenvedélyek viharában c. alkotás után örökre megjegyeztük a nevét, és az arcát. Fel sem lehet sorolni, hogy mennyi nagy sikerű film (díjazott) főszereplője volt, így csak említenék párat: Harcosok klubja; Trója; Ízek, imák, szerelmek; Babylon.

Természetesen, ahogy más életterület kapcsán, a rajongás tárgyául választott színészek esetén is eltérő lehet a véleményünk és az ízlésünk - ez így is van jól!
Tehát íme a többi szívtipró, akikért fiatalabb nőként biztosan odavoltunk legalább egy film erejéig, bár mostanra nem mindegyikünknél maradtak ugyanolyan népszerűek:
Tom Cruise (Koktél, Top Gun), Ben Affleck (Armageddon, Szívörvény) és Jude Law (A tehetséges Mr. Ripley, Holiday)...

A te kedvenced benne volt a listában?

Forrás: www.port.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...