2019.01.07. 17:21:02 12714 436

Szirup köhögésre – ha neked sem akar elmúlni…
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már minden gyógyszertári köptetőt kipróbáltál és semmi nem segít? Nem akarod a szervezeted tovább terhelni a gyógyszerekkel. Akkor itt az ideje, hogy a természet adta gyógynövények között válogass egy kicsit és elkészítsd a házi köhögés elleni szirupodat, ami segíthet felszakítani a váladékot.

Akácméz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Akácméz

A köhögéstől nem egyszerű megszabadulni, akár hetekig is kínozhat. Ezzel az otthon is elkészíthető sziruppal hamar búcsút inthetsz a legmakacsabb köhögésnek is, hogy aztán mindenféle kellemetlen tünet nélkül élvezhesd a napjaid.

Azt már régóta tudjuk, hogy a citrom és a méz milyen hatékony segítség, ha ezt még gyógynövényekkel is kiegészíted, igazán hatékony elegyet kaphatsz.

Házi köhögés elleni szirup

Hozzávalók:

  • 180 ml olívaolaj
  • 3 citrom felszeletelve (bio)
  • Ha kéznél van, akkor friss, ha nem, akkor szárított – gyógyszerkönyvi minőségű: zsálya, rozmaring és kakukkfű (1-1 csapott evőkanálnyi a szárítottból vagy egy-egy szál a frissből)
  • 180 ml méz

A méz kivételével az összes hozzávalót tegyük fel egy lábaskában, és kis lángon melegítsük 5 percen keresztül, ezután hagyjuk kihűlni. Amint lehűlt szűrjük át, és keverjük össze a mézzel, majd egy csírátlanított befőttes üvegbe töltsük át. A hűtőszekrényben akár 3 hónapig is tárolhatjuk, így szinte az egész nátha-szezonra rendelkezésre áll majd a köhögés elleni szirup.

Forrás: houseandgarden.co.uk/recipe/homemade-cough-syrup

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...