2018.09.11. 17:50:47 11586 348

Szemüveg nélkül is lássa tisztán élete legszebb pillanatait!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néhány évtizeddel ezelőtt egyértelmű volt, hogy aki látásproblémákkal küzdött, az szemüveget vagy kontaktlencsét viselt.

Visumax Focus Optics - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Visumax Focus Optics

Manapság rengeteg divatos szemüveg közül válogathatunk, azonban az élet sok területén korlátozva érezhetjük magunkat pont a szemüveg viselése miatt. Nyáron csúszkál, télen bepárásodik, esőben vizes lesz, folyton törölgetni kell. De akkor is problémát okoz, ha szeretnénk elmenni egy 3D-s moziba, vagy lazítanánk kicsit az uszodában, szaunában. Szinte bármelyik sporttevékenységet is űzzük, mindenhol csak gond van a szemüveggel. Viselője valósággal függő helyzetbe kerül tőle, főleg akkor, ha nélküle szinte semmit nem lát.

A szemüveg mellett a kontaktlencsék használata is kompromisszumokkal jár, nagyon oda kell figyelni a higiéniára, sokaknál pedig egy idő után kellemetlen szemirritációt okoz a kontaktlencse, és kénytelenek áttérni a szemüvegre.

SzemműtétSzemműtét

Napjainkban viszont valós alternatívaként jelenik meg a szemüveg és kontaktlencse helyett a lézeres szemkorrekció.

A lézeres látásjavítás azok számára jelent megoldást, akik szeretnének végleg búcsút inteni a szemüveg - akár az olvasószemüveg - és a kontaktlencse okozta kellemetlenségeknek, illetve szeretnék szabadon, kötöttségek nélkül élvezni az élet minden pillanatát.

Ez a megoldás gyors, biztonságos és fájdalommentes, hiszen a lézeres látásjavítás már több mint 25 éves múltra tekint vissza, tapasztalat is van bőven, a módszer is megújul időről időre.

A Focus Medical mindig is élen járt a lézeres szemkezelés legújabb fejlesztéséinek bevezetésében. A fejlődés legújabb lépcsője a VISUMAX kezelés. Ez a kezelés a jelenleg elérhető egyik legkíméletesebb, legbiztonságosabb eljárás, mely az eddigi lézerkezeléseknél gyorsabb, pontosabb és természetesen fájdalommentes. A műtétet követően akár már másnap munkába is állhatunk és pár nap múlva sportolhatunk is.

A Focus Medical az elmúlt 25 évben közel kétszázezer dioptriát korrigált, és számos olyan felejthetetlen pillanat részesévé vált, amelyet a kezelésen résztvevők meghatározónak és csodálatosnak írnak le.

A klinika lelkesedésének motorja ennyi idő után is még mindig a pácienseik rácsodálkozása a minőségi javulásra: az a pillanat, amikor segédeszköz nélkül is élesen látnak. A klinika így járul hozzá sikereikhez. Hiszen mindenkinek jár az, hogy tisztán és élesen lássa a célt, legyen az a győzelmet jelentő szalag, a gyermeke diplomaosztója vagy unokája első lépései.

Aki a legjobb megoldásokban gondolkodik, nem adja alább egy lézeres szemműtétnél.

Hogy megtudja, alkalmas Ön a fájdalommentes, maximálisan biztonságos, kevesebb mint 10 perc alatt lezajló beavatkozásra, jelentkezzen alkalmassági vizsgálatunkra!

JELENTKEZEM!

Focus Medical elérhetőségekFocus Medical elérhetőségek

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...