2019.11.16. 15:50:41 8361 281

Szárítógéped van? – Bánj vele takarékosan!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tény, hogy egy szárítógép, főleg egy kisebb, erkély nélküli lakásban, nagyon nagy segítség lehet. Pláne, ha mondjuk kisgyerek van a háznál, akinél a pocsolyában ugrálás, sárban csúszkálás a napi rutin fontos része.:-) És bizony nem árt, ha az a nagykabát másnap is tiszta!

Szárítógép - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szárítógép

Szóval, időt spórolhatunk ezzel a masinával. És hogy hogyan érdemes takarékosan használni ezt a készüléket? A haushaltstipps.net tippjeiből ez kiderül.

Tisztítsd meg!

A szűrő rendszeres tisztítása segítheti a készülék energiatakarékos használatát. Ne feledkezz meg a rendszeres tisztításáról!

A választás a lényeg!

Ha megteheted, válassz minél magasabb energiaosztályú készüléket! ezen nem éri meg spórolni, hiszen hosszú távon megtérül a befektetett összeg!

A program sem utolsó!

Válassz a ruhaneműkhöz megfelelő programot

Legyen tele!

Ügyelj rá, hogy mindig megfelelő mennyiségű szárítandó ruha legyen a gépedben! Természetesen ne tömd tele a gép dobját, de egy nadrág és/vagy 3 póló miatt nem érdemes elindítani egy szárítóprogramot!

Ne hagyd ki s centrifugát!

Minél nedvesebbek a ruhák szárítás előtt, annál több időbe telik, míg megszáradnak egy-egy program alatt. Épp ezért ne hagyd ki a centrifugázást szárítás előtt!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...