2017.12.21. 16:36:19 10153 269

Spórolj ajándékcsomagolás közben! – 4+1 tipp
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szinte hihetetlen, hogy megint eltelt 1 év, és már csak hármat kell aludni és újra itt a karácsony. Nyilván már túl vagy a nagy ajándékvásárlási meneten, de az is lehet, hogy vár még Rád egy utolsó utáni kör, hogy beszerezd, teljesítsd a többiek karácsonyi kívánságait.

Karácsonyi csomagoló - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi csomagoló

Ha túl vagy a vásárláson, akkor jön a csomagolás. Ha nem szeretnéd túlcicomázni, néhány ajándéktáskával elrendezed a dolgot, de sokunk szeret „bíbelődni” a csomagolással. És hát az ajándékozásban a „borítás” kibontása is nagyon jó móka! Pláne a legapróbbaknak!:-)

Ám a nagyobbacskák, sőt, a „legnagyobbacskák” már csak kiveszik az ajándékot a csomagolásból, és már robognak is tovább. Ugyan a szép „burkolás” sokat dobhat az ajándékokon, de nem biztos, hogy ehhez feltétlenül kell a drága csomagolópapír. Annak az árát inkább költsd ajándékra, a papíron pedig így spórolj!

Hasznosítsd újra!

Ha idén már lecsúsztál a csomagolópapíron való spórolásról, akkor legalább a kicsomagolásnál figyelj oda ebben az évben! Ne tépd szét, ne dobd ki a papírt, hanem tedd el, és használd fel jövőre újra!

Elolvastad? Csomagolj bele!

Ha felnőtteknek csomagolsz, nekik aztán igazán megteszi a régi újságpapír is! Ha kicsit kreatívodnál, befestheted a kedvenc, vagyis inkább az ajándékozott kedvenc színével! Egy csinos masni rá, és már kész is!

Nem csak a szendvicsek kerülhetnek bele!

Ugyan első ránézésre kicsit furcsa megoldás, de ha minden kötél szakad, csomagold alufóliába az ajándékod! Csillogós, egyedi, és még akár újra is hasznosítható!:-) (Tudod, szendvics, vagy bejgli csomagolására is alkalmas!:-))

Te is gyűjtötted a szalvétákat!

Akár igen, akár nem, néhány karácsonyos, hóemberes, mikulásos szalvéta biztos megbújik a Te fiókodban is! Ha van belőle elég, apróbb ajándékok kerülhetnek ilyenbe is! Kreatív és egyedi megoldás!

Kíméld magad!

Sok üzletben van már manapság lehetőség az ott vásárolt ajándékok becsomagoltatására. Használd ki! A csomagolás profi lesz, Te pedig időt és energiát spórolsz!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...