2019.02.24. 09:33:59 9421 256

Spirálozzunk a csábító szempillákért!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

No de milyen kefével? A női szépségideál eszményképéhez régóta hozzátartozik a hosszú, fekete szempilla, amivel rápilloghatunk a világra. A tekintetünk sugallhat ártatlanságot, titokzatossá tehet vagy éppen vallhat nyíltságunkról is. Nem csoda, hogy a nők dús és kifejező pillákra vágynak. De a sok termék közül melyik a nekünk leginkább megfelelő? Vizsgáljuk meg a spirálok keféjét együtt!

Szempilla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szempilla

Te már észrevetted, hogy a szempillaspirálok keféje és az ígért hatás között komoly összefüggés van? Valójában ez is ugyanolyan fontos tényező, mint a festék összetétele. (Még azt is meg merem kockáztatni, hogy a sminkelési technika ugyancsak ilyen fontos része a képletnek.) 
Nézzük is meg, hogy a különböző formájú kefék milyen hatást érhetnek el a spirálozás közben!

1. Hosszabbításhoz szerezz be ilyet:

Rövid sörtéjű kefe - A kefét a pilláinkon többször áthúzva sikeresen meghosszabbíthatjuk azokat, ugyanis az egymáshoz ragasztott kis festékszálak optikailag növelik a hatást. A rövid sörtés spirál azoknak a legjobb választás, akiket nagyon rövid szempillával áldott meg az ég.

2. Az ívelt szempillákért:


Íves kefe - A különleges kialakítás révén a szempillák tövénél emeli meg a szempillákat, a tekintetünket nyitottabbá téve. A használata során azonban a szempillák összetapadhatnak, így érdemes a felesleges festéket eltávolítani. Fésű – Valamiért ez egy meglehetősen ritka alak, pedig viszonylag kevés festékkel szépen ívelt és egymástól elkülönült szempillákat eredményez a használata.

3. Dúsításhoz válaszd ezt:


„Duci” és sűrű kefe - Mivel a sok kis sörtének köszönhetően rengeteg festéket képes felvinni a szempilláinkra, ezért a dúsító hatás garantált. De vigyázat! Nagyon körültekintően kell használnunk, mert a túl sok festéktől a szempilláink hamar összecsomósodhatnak! Fenyő alakú kefe - A felül rövidebb sörték a szempillák megvastagítására valók, míg az alsó, hosszabbak az összeragadt pillákat választják szét. Így nincs több csomó!

4. Dús és hosszú pillákért a kosárba ezzel:


Hosszú, de ritkás sörték - A legtöbb szempillaspirál ilyen kefével kerül a boltok polcaira, és ez nem véletlen, hiszen kettős hatás érhető el vele.

5. A dús és ívelt szempillákért:


Homokóra alak – Nemcsak a női sziluett vágyott alakja lesz ezentúl, hanem bizony a szempilla spiráloké is, hiszen egyszerre dúsítja és emeli meg a szempillákat, így alakítva ki viselőjének a csábító tekintet.

Forrás: www.divatesstilus.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...