2018.02.25. 10:52:56 12930 347

Ropogjon újra! – Frissítsd fel a megpuhult ropogtatnivalókat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ismerős kép lehet így télen, hogy az ember lánya – diéta ide, életmódváltás oda – alkalmanként, egy-egy szabad estén egy zacskó ropival, pereccel, chips-szel leül a televízió elé, és megnéz egy filmet, vagy egy őt érdeklő műsort. Aztán úgy a majszolnivaló felénél megszólal a lelkiismeret…:-)

Chips - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Chips

Igen, és még egy utolsó finomságot kihalászunk a zacskóból, aztán szépen elsüllyesztjük a szekrényben a maradékot, hogy így is csökkentsük a lelkiismeret furdalásunkat.:-) Bizony, hiszen új év van, meg fogadalom, és váltjuk az életmódot, és szorgalmasan diétázunk, amibe mégsem fér bele egy kósza zacskó chips, vagy ropi, esetleg miegymás. Úgyhogy a csomag fele szépen várja a következő tévénézős esténket… és elgyengülésünket:-)

De így már nem az igazi!

Mondanunk sem kell, hogy a konyha legsötétebb sarkában rejtőzködő finomság már korántsem lesz olyan ropogós, mint új korában! Hiszen – hiába a csomag gondos visszazárása – a benne lévő finomság megpuhul, és így már kevésbé lesz élvezetes a nasizás. Kidobni persze nincs szívünk. Menthető még ez a fél zacskónyi „mennyország”?

Dobd a…

… sütőbe! Tedd a maradékot egy tepsire, és néhány percre irány a forró sütő! Vedd ki, és már indulhat is a ropogtatás!

De miért?

A válasz egyszerű: a forróságban elillan a finomságokból a felesleges víz, ami miatt bepuhult a ropogtatnivaló.

Figyelj a tárolásra!

Hogy elkerüld a sütős „akciót”, tárold a maradék ropit, perecet, chipset jól, vagyis légmentesen záródó műanyag dobozban. Esetleg műanyag zacskó is megteszi, csak zárd le jól, mondjuk erre való zárócsipesszel.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...