2020.03.23. 15:59:46 6871 244

Ránk szakadt az otthonlét – Mihez kezdjünk vele?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jó néhány napja igyekszünk eleget tenni annak a bizonyos #maradjotthon ki- vagyis inkább felhívásnak, így home office híján maximum a munkahelyünkre, legvégső esetben a gyógyszertárba, fontosabb holmik beszerzésére indulunk útnak, természetesen gumikesztyűvel, maszkkal, fertőtlenítővel felszerelkezve.

Otthonlét - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Otthonlét

Rendben is van ez így, csak így tehetünk mindannyian a járvány lassításáért! Ám mihez kezdhetünk a hirtelen ránkszakadt otthonléttel? Hiszen ha a hétköznapok a munka miatt hamar el is múlnak, az egyre hosszabbodó délutánokat, az előttünk álló hétvégéket valahogy muszáj lesz elütnünk! Szerencsére, teendőkből nincs hiány, úgyhogy unatkozni nem fogunk!

Kezdd el!

Ha már így alakult, indulhat a tavaszi nagytakarítás! Szépen, komótosan meg is tudod csinálni, legalább gyorsabban telik az idő ebben a nem túl szerencsés helyzetben.

Kerti munkák

Ha olyan szerencsés helyzetben vagy, hogy családi házzal, illetve egy kis udvarral is rendelkezel, elegendő időd van arra, hogy rendbetett a ház körüli részt is.

Téli-tavaszi ruhák elpakolása

Igaz, néha még nem igazán tudni, milyen évszak van, de elkezdhető már a téli ruhák átválogatása!

Költöztök?

Ha éppen költözés előtt álltok, indulhat a dobozolás!

Lemaradtál a sorozatokkal, filmekkel?

Itt a remek alkalom, hogy pótold! Mindezt ráadásul most több online felületen ingyen megteheted!

Éljenek a könyvek!

A filmek mellett a könyveknek is nagyobb szerep juthat az otthonülős időszakban! Hajrá!

Kísérletezz!

Próbálj ki új, vagy éppen régen elkészített recepteket! Legyél (újra9) konyhatündér!

Játsszatok!

Ha van gyerkőcöd, előkerülhetnek a társasjátékok!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...