2016.04.21. 15:22:19 10060 264

Randi 50 felett? – Ezeket a hibákat ne kövesd el!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

50 fele és felett sem áll meg az élet. Meglehet, hogy a párkapcsolatunk stabilnak hitt egysége valami miatt megromlik, de az is lehet, hogy nem házasságban éltél eddig sem. Ha jelenleg egyedül vagy, de készen állsz, hogy megtaláld a párodat, aki jó esetben most már életed végéig melletted marad, a randizást nem fogod megúszni, és ne is akard! :)

Randevú 50 felett - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Randevú 50 felett

Randevúzni akkor is pezsdítő, ha éppen kijöttél a gyakorlatból, az adrenalin szinted valószínűleg meg fog egy kicsit emelkedni, de ezt ne akard gyorsan letudni, és ne akarj kimaradni belőle, inkább ugorj fejest és menj az árral!

Először is rendezd magadban a konfliktusokat: ne szabotáld az ismerkedési lehetőségeket, ne húzd ki magad a társas eseményekből, és ne kövesd el ezeket a hibákat sem:

1. Tisztes távolságban maradsz

Ezt nem úgy értjük, hogy fizikailag nem mész a randevú partnered közvetlen közelébe, hanem főként érzelmileg. Nem mersz teljes testtel és lélekkel belemenni a kapcsolatba a csalódástól félve. Érthető a félelem, hiszen valószínűleg már túl vagy egy-két dolgon, ugyanakkor tudnod kell, hogy távolságtartásod lehet, hogy biztonságosnak tűnik, de a partnered számára érdektelenségnek tűnhet. A megközelíthetetlenséged pedig egy idő után valószínűleg kimerítő lesz a számára. A biztonsági játékod bénító lehet, a félelem bénító hatással van. Ne félj! Légy őszinte és nyitott! Ahhoz, hogy szeretet kapj, készen kell állnod az elfogadására.

2. Nem az eseted…

Fél évszázadot leéltél a földön, és még mindig azt gondolod, hogy a barna, kék szemű férfiak/ vékony nők jöhetnek szóba? Nos, gondolkozz el rajta, hogy milyen kapcsolatban voltál eddig azokkal a nőkkel vagy férfiakkal, akik az „eseteid” voltak… Működött a dolog? Lehet, hogy most jött el a pillanat, és esélyt adhatnál azoknak is, akik eddig nem mentek át a rostán. :) Randizz valaki olyannal, aki egyszerűen érdekes személyiségnek tűnik, vagy vicces, vagy kedves, vagy bármi olyan BELSŐ tulajdonsággal rendelkezik, amiről úgy gondolod, hogy megfogna. Egyszerűen ne foglalkozz azzal, hogy milyen magas, vagy milyen színű a haja, hagyd a külsőségeket a csudába, és koncentrálj a valódi emberrel.

3. Nincs rá idő

Igen, fontos a munka és a család is, de mi a helyzet veled? A randevúzáshoz, ahhoz, hogy igazán megismerj egy másik embert, idő kell, ez pedig valószínűleg átszervezéseket igényel a részedről. Lehet, hogy eleinte még kellemetlenségeket is okoz egy másik ember megjelenése, de hidd el megéri a befektetett időt!

4. Ne hasonlítgass!

Igen, lehetséges, hogy már megtaláltad azt az embert, aki minden szempontból megfelelt volna, de aztán valahogy mégsem úgy sült el a dolog, ahogy szeretted volna, lehet, hogy egyikőtök sem volt hibás, pusztán csak a körülmények. Van ilyen, el kell engedni. Ez időbe telhet. Ahogy az embert elengedjük, el kell engednünk azokat a tulajdonságait is, amiket felmagasztaltunk, és semmi esetre sem szabad hozzá hasonlítani az újat. Bármilyen nehéz is! A szíved mélyén tudod, hogy ő sem volt tökéletes, és a következő sem lesz az, sőt, valószínűleg Te sem vagy az. Így nézz az embertársaidra is!

5. Túl hamar feladod

2-3 rosszul elsült randevú, és máris feladnád? Senki nem mondta, hogy könnyű lesz visszakerülni a szerelem körforgásába. A randevúzás igazi érzelmi hullámvasút, néha nem árt humorral közelíteni a dolgokhoz, de mindenképpen megéri. A csalódás is vele jár, de minden egyes rosszul sikerült randival közelebb kerülhetsz ahhoz, akivel végül összecsiszolódhattok, mint két régi széndarab, és ki tudja, egyszer talán igazi gyémántként csillogtok majd a másik szemében!

6. Az egészségeddel kezded

Ne beszélj túl korán az egészségügyi vagy a pénzügyi dolgaidról, esetleg gondjaidról, hiszen ezek semmi esetre sem első randis témák, és lehet, hogy tévesen ítélnének meg ezek miatt. Beszélj inkább az erősségeidről, azokról a dolgokról, amelyekben magabiztos vagy, azokról a dolgokról amiket szeretsz, vagy éppen nem szeretsz, légy kedves, humoros és természetesen őszinte, de mindent a maga idejében ossz csak meg a pároddal, ha már eléggé megbízol benne ezekhez a komolyabb témákhoz.

Forrás: grandparents.com

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...