2019.10.30. 15:36:48 9200 366

Presszer Gábor miniportréja könnyeket csal a szemedbe!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor már azt hittük, hogy a magyar reklámok között nem fogunk ötletes, vicces vagy megható darabra akadni, csupán gyógyszer és bank hirdetésekre, akkor az Unicum gurít egy ilyet...

Lemezjátszó - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lemezjátszó

Nos, igen. Presser Gábor valódi Unicum. :) Szerettük régen, szeretjük most is, és szeretni fogjuk mindörökké.

Nézd meg a kisfilmet, szuper lett:

Mi nem fogunk több Unicumot fogyasztani a reklám láttán, de a márka imázsához egyértelműen hozzá tett a kisfilm, ami önállóan is megállja a helyét. Gratula a készítőknek és a 200 éves Zwack vállalatnak!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...