2016.08.26. 09:38:15 7153 209

Piacok napja lesz vasárnap az Erzsébet téren
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Újragondolt antik, kézműves, retro és dizájn termékek, valamint bolhapiac is várja az érdeklődőket vasárnap a budapesti Erzsébet téren a Piacok napja rendezvényen, amely a Nem Adom Fel Alapítvány szervezésében a fogyatékos emberek társadalmi integrációját támogatja.

Bolhapiac - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Bolhapiac

A rendezvény egyben jótékonysági esemény is, a befolyt összeget a Nem Adom Fel Alapítvány a fogyatékos emberek közreműködésével működtetett, integrált kávézó és közösségi tér melegkonyhai szolgáltatásának kialakítására fordítja - közölték a szervezők csütörtökön az MTI-vel.

A budapesti Erzsébet téren bemutatkozik több már jól működő, de tematikájában markánsan elkülönülő budapesti piac: a Divat Placc by Night magyar tervezők munkáival, az Antik Placc régi, felújított és átalakított tárgyakkal, míg a Nagy Budapesti Kultúrzsibi bolhapiaccal várja az érdeklődőket. Emellett a Segítő Vásár program keretében a fogyatékossággal élő emberek által készített kézműves és dizájntermékeket kínáló civil szervezetek is jelen lesznek az eseményen, köztük az EB OVO Egyesület is.

A rendezvényt, számos ismert belvárosi piac, - mint például a Divat Placc, az Antik Placc, Ékszer Design Land a Nagy Budapesti KultúrZsibi és a Segítő Vásár - közreműködésével szervezi az alapítvány.

Az eseményt utcazene is kíséri, melyet az alapítvány biztosít integrált zenekarával, a Nemadomfel Együttessel.

Mint írják, a Piacok napja esemény része a korábban indult Kezdjetek szeretni elnevezésű programnak, amelynek alapvető célja, hogy elinduljon egy olyan társadalmi szemléletformálás, amely előterébe helyezi az emberi kapcsolatok minden fronton történő megerősítését.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

Ajánlataink