2021.06.30. 09:30:00 7713 190

Pezsdítő ritmusok a női lélek fiatalítására
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A rossz és a jó napok változó felállásban jönnek, ám az aggasztó gondolatok sokszor kezelhetők. A nyugtalanság és a stressz nem a legjobbat hozza ki belőlünk, ezért tartsunk egy percnyi szünetet, vegyünk mély levegőt és… táncoljunk! A zene ugyanis terápiás hatással is bírhat ránk nézve.

Lélekemelés pezsdítő dallamokkal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lélekemelés pezsdítő dallamokkal

Ahol a szavak esetleg nem segítenek, ott a zene érzelmisége felszabadító lehet. Vagy reményt adhat, vagy magabiztosságot! Nosza, kelj fel a padlóról,és fiatalítsd meg a lelkedet azzal a zenével, amelyik téged feltölt!

5 lélekemelő dal, ha bátorításra volna szükséged

Chaka Khan - I’m every woman

A dal üzenete:

Minden, amire szükséged van, az benned rejlik! Erő, érzékenység, ragyogás, energia, szeretet…

Christina Aguilera - Fighter

A dal üzenete:

Bármit is élsz át, azt fogadd tanulságként és merítkezz belőle, így minden erősebbé fog tenni téged. Ne add fel, hiszen harcosok vagyunk mi, nők is!

David Guetta - Titanium ft. Sia

A dal üzenete:

Ne engedd, hogy mások lehúzzanak téged, vagy olyan erős és kitartó, hogy mindig elérd a célodat.

Des’ree - You Gotta Be

A dal üzenete:

Éld meg az össze érzelmet, amit az élet vált ki belőled, és emellett a tapasztalás mellett szeresd önmagadat is. Minden nehézségen átsegít minket egy támogató közeg!

India Arie - Beautiful Flower

A dal üzenete:

Értékes és hatalmas erejű vagy, amit akkor tudsz kivirágoztatni a legnagyobb kihívások közepette is, ha nem becsülöd le önmagadat. Rajta, gyógyítsd meg az elméddel a (saját) világodat!

Forrás: www.hopeforwomanmag.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Befejeztem, nem fejeztem? Tudj meg többet a Zeigarnik-hatásról

Ma milyen eddig még befejezetlenül várakozó teendők jutnak eszedbe? Ezzel szemben pedig hányszor fordul elő az, hogy olyan feladataidra gondolsz, amelyeknek a végére már sikerült pontot tenned? Mennyire érzel leküzdhetetlen késztetést arra, hogy tovább nézz egy függőben hagyott cselekményű sorozatot? Mindezek a kérdések szorosan összefüggnek a Zeigarnik-effektus néven futó jelenséggel. Hogy miről is van szó? Erre a kérdésre az alábbiakban keressük a választ.

Mi lapul a jókislány-szindróma hátterében?

A túl sok jóból is megárthat a sok. A mindig, mindenkinek, minden körülmények között való megfelelési kényszer idővel kifejti a mentális egészségre gyakorolt negatív hatásait. Bár tökéletesen ártalmatlannak tűnik, ha valakit olyan jelzőkkel illetnek, mint: csendes, jól nevelt, engedelmes, mindig mások kedvét és örömét kereső, mégis sok nő önbecsülésén és önbizalmán ejthet súlyos sebeket.

Konkrét célok nélkül nincs siker

Az élet célok nélkül olyan, mint a… és itt most mindenki behelyettesítheti a számára legszimpatikusabb hasonlatvariánsokat erre a kihagyott helyre. Azt már az önsegítő könyvek lapozásából és elszánt jegyzeteléséből, videókból, közösségi oldalakról és tréningekről tudjuk, hogy a sikeres élet elengedhetetlen elemei a célok. Mégpedig a konkrét célok. De miért is fontos kristálytisztán látni azokat?