2016.06.08. 08:12:14 9374 218

Pénteken indul az EB, az M4 közvetíti, az M1 pedig kiemelten kezeli
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az M1 aktuális csatorna kiemelten kezeli a pénteken kezdődő franciaországi Európa-bajnokságot, melyen 44 év után vesz részt ismét a magyar labdarúgó-válogatott. Az M4 Sportcsatorna minden mérkőzést élőben fog közvetíteni.

A magyar labdarúgó-válogatott tagjai indulás előtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér I-es terminálján | MTI Fotó: Illyés Tibor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A magyar labdarúgó-válogatott tagjai indulás előtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér I-es terminálján | MTI Fotó: Illyés Tibor

Az M1 aktuális csatorna híradójának beszámolója szerint az M4 Sportcsatorna minden mérkőzést élőben közvetít, míg az M1 reggel 6-kor, délben, délután 6-kor, este fél 8-kor, 10-kor és 11-kor a híradóban részletesebben foglalja össze az Eb eseményeit, beszámol a magyar válogatottal kapcsolatos legfrissebb napi hírekről, valamint élőben kapcsolja a közmédia helyszíni tudósítóit.

Ezen kívül óránként, minden rövidebb híradóban lesznek sporthírek az Eb-ről a kontinensviadal egy hónapja alatt. A mérkőzések előtt esélylatolgatás, utána gólösszefoglaló lesz az M1 aktuális csatornán, míg a találkozók alatt a képernyő egyik sarkában eredményjelzőt mutatnak, így a nézők nyomon követhetik az aktuális párharc állását.

Amennyiben a magyar válogatott találkozóin bármilyen fontos esemény történik - gól, kiállítás vagy éppen 11-es -, azonnal megszakítják az M1 adását, és megmutatják a nézőknek azt, ami Franciaországban a meccsen történt.

A Kossuth Rádió teljes egészében közvetíti a magyarok meccseit, ezen kívül szinte minden órában Eb-híreket mond, akárcsak a Petőfi Rádió.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...