2019.10.30. 14:39:15 8139 299

Összefogott az ország - Levente ugyanolyan fontos!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem olyan régen döbbenetes összefogás történt egy SMA-s kisfiú irdatlanul drága, 700 millió forintba kerülő gyógyszerének beszerzéséhez… Szó szerint a feje tetejére állította a médiát. Az összeg Zentének összegyűlt. Most Leventén a sor!

Levente, Forrás: facebook.com/LeventeSMA2 - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Levente, Forrás: facebook.com/LeventeSMA2

Néhány hete megdöbbentő gyorsasággal fogott össze az ország, és összesen hétszázmillió forint került valahogyan a beteg gyermeknek nyitott számlára. Mindenhol az SMA-s gyermek, Zente betegségét gyógyító óriási összegbe kerülő gyógyszer beszerzésére gyűjtöttek, rádiók, tévék, bulvár és más sajtók emelték fel az ügyet, emberek tízezresével osztották a közösségi portálokon, hogy most adakozni kell. Adakoztak, adakoztunk. És sikerült.

Ez egy nagyon pozitív történet, idáig.

Ám Zente nem az egyetlen SMA-s kisbeteg idehaza, akinek a szülei várják a csodát.

Mert bizony Levente szülei csak a csodára számíthatnak, hiszen még egy jómódúnak számító magyar család sem képes önerőből előteremteni annyi pénzt, ami a gyógyuláshoz szükséges.

Átszámítva ugyanis 700 000 000 forint a gyógyszer ára. Pont, mint Zente esetében.

A kezelést kétéves korig kezdhetik el, így Levente decemberig kaphat esélyt, hogy túlélje a gerincvelő eredetű izomsorvadást.

„Egyszer volt Budán kutyavásár”?

A média elcsendesedett, egy sztori egyszer érdemel felhajtást? Pedig Levente egészsége, élete éppen olyan fontos. Rendezzünk hát Budán másodszor is kutyavásárt! Mentsünk meg közös erővel még egy édes kicsiny gyermeket, hogy boldog gyermekkorból elégedett tinédzser, sikeres felnőtt férfi és idővel kiegyensúlyozott nagypapa lehessen. Az ő története se érjen véget idő előtt!

Az utolsó információ szerint az összeg közel fele gyűlt eddig össze, 405.691.383 Ft + 61.958 Euro + 11.816 Font . Legyen meg tőlünk; tőlem, Tőled a másik fele! Egy süti ára, egy magaziné, vagy épp egy századik sosem hordott pólóé? Most erre az összegre nagyobb szükség van Leventénél!

Leventéről, a betegségéről, a gyűjtés jelenlegi állásáról és a hivatalos, valódi támogatói számlaszámokról, lehetőségekről itt tudsz informálódni>>

SMA II. – ezért kell segítenünk!

Az SMA II. típusától szenvedő kisgyermekeken az első tünetek 7 és 18 hónapos koruk között jelentkeznek. Az izmok nem fejlődnek, sorvadni kezdenek így az olyan fontos mérföldkövek, mint az ülés, kitolódik, nehezen megy. Az állásig, járásig pedig az SMA-s gyermek szinte biztosan nem jut el. A gyenge izmok miatt komoly gerincferdülés alakul ki, az izmok rövidülése pedig csípő, térd és boka problémákhoz vezet. A betegség pedig nem csak a mozgásszervi izmokra hat. A mellkasi fal izmainak gyengesége légzésproblémákat okoz és nagy érzékenységet a légúti fertőzésekre.

Az SMA II. betegséggel diagnosztizált gyermekek ugyanolyan értelmesek és élénkek, mint egészséges társaik, mégsem élhetnek úgy. A betegség mindenkinél más ütemben zajlik, a mozgáskorlátozottság folyamatosan fokozódik, a problémák idővel súlyosbodnak és sokszor gyermekkori halállal végződnek.

Zentének értesüléseink szerint már beadták a gyógyszert, és tegnap haza is engedték a kórházból. Szorítunk neki, hogy minden rendben legyen.

Most Leventén és rajtunk a sor! Az összeg hatalmas, de egy kisgyermek élete mindennél többet ér. Csatlakozz egy jótékonysági sütivásárhoz, vagy vegyél ott egy kávét, ahol Leventének gyűjtenek. Tegyünk együtt csodát!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...