2018.08.03. 14:25:26 9295 252

Országos sebességellenőrzési akció lesz a jövő héten
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Országos sebességellenőrzést tart a rendőrség a jövő héten - közölték a police.hu-n pénteken.

Autópálya - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Autópálya

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a TISPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának Műveleti Csoportja) éves terve alapján, jövő hétfőtől vasárnapig a rendőrség ismét a megengedett sebességre vonatkozó előírások betartását ellenőrzi az ország egész területén.

Az ellenőrzés célja a megengedett legnagyobb sebességet túllépő, és ezzel a közlekedésbiztonságra fokozottan veszélyt jelentő járművek vezetőinek kiszűrése - írták.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...