2018.11.04. 13:46:35 9283 246

Öröknek hitt „ékszerszabályok” – Divat, ami már nem is divat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem mondom, hogy túl sűrűn viselek ékszert, viszont ha mégis, akkor sem szeretem túlzásba vinni a dolgokat. Igyekszem megmaradni a szolídabb stílusnál. Pedig nem kellene, az elmúlt években az ékszerviselési szokások terén is történtek kisebb-nagyobb változások.

Ékszer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ékszer

Bizony, olyan, az ékszerek viselésével kapcsolatos 1000 éves trendek, már-már szabályok dőlnek meg, amelyekről nem hittük volna, hogy valaha erre a sorsra jutnak. Itt vannak például ezek!

Hogy is van az, hogy a kevesebb most már tényleg kevesebb?

De semmiképpen sem több! Míg korábban vagy egy fülbevaló, vagy egy nyaklánc, vagy egy karkötő volt a trend, manapság nem kell visszafognunk magunkat, ha kiegészítőkről van szó. Jöhet, minden, ami szem-szájnak ingere – persze, szigorúan a jó ízlés határain belül.

A húszéveseké is…

Nem csak a világ, hanem most már a gyöngyök viselése is. Míg korábban inkább az idősebb korosztály kiváltsága volt, hogy ezeket a fényes apróságokat „fülbiként”, nyakláncként, vagy karkötőként magán viselje, addig manapság már a jóval fiatalabbak is hordhatják.

Nem ciki a „mixelés”!

Arra még emlékszel, amikor véletlenül (vagy éppen direkt) az ezüst fülbevalódhoz az arany színű nyakláncodat vetted fel, mennyien megbotránkoztak rajta? Ez már a múlt, manapság már nem ciki a két árnyalatot keverni egymással! Hát, hajrá!:-)

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...