2017.10.11. 15:33:25 8303 242

Októberi mozitúra - ezekre üljetek be!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha téged nem csalogat a természet, meg a színes falevelek, vagy éppen az idő nem megfelelő a túrázáshoz, akkor huppanj be egy közeli mozi karosszékébe, és válassz a következő filmek közül! A Szárnyas fejvadász 2049-et ne hagyjátok ki, már meg lehet nézni!

mozipremierek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com mozipremierek

Már a mozikban - Szárnyas fejvadász 2049

Engem már a főszereplők meggyőztek arról, hogy ezt a filmet érdemes megnézni, igaz, a nyitó hétvégén elmaradtak a mozijegyeladások az várakozásoktól. Mindenesetre Ryan Gosling neve a stáblistán egy ideje egyet jelent a sikerrel. A fiatal színész társnak megkapta Harrison Fordot, aki szintén a legendás klasszikusok közé sorolható. A sztori dióhéjban: egy szárnyát próbálgató fejvadász olyan nyomokra bukkan, melyek egy 30 éve eltűnt fejvadászhoz vezetik el, akihez rengeteg kérdése van a fiatalnak. A hangulat és a képi világ futurisztikus, akik kedveli az ilyen filmeket, annak erre sem lesz panasza.

Kingsman: Az aranykör - már a mozikban

Ha még nem láttad az első részt: pótold! Felemelő kis fricska a lerágott kémfilmek csonthalmazán. Izgalmas, laza és kellőképpen ironikus. Ezt vártuk a második résztől is, ami bár már nem olyan üdeszinfolt, mint az első rész volt - ez a folytatások átka - azért még megjárja. A főgonosz most egy nő (Julianne Moore), és Tökinek (Taron Egerton) egy új csapatba is be kell illeszkednie. Tök jó színészek erősítik még a filmet, úgy mint Hale Berry, Channing Tatum, Jeff Bridges, Mark Strong és természetesen Colin Firth.

Dzsungel - október 26.

Ebben a filmben nem fogsz ráismerni mindenki Harry Potterére, Daniel Radcliffre, aki csontsoványra fogyva hozza a túlélő karaktert, Yossit. A film egy igaz történeten alapul,  az Ausztráliában élő izraeli kalandor és író, Yossi Ghinsberg memoárján. A 80-as évek elején a fiatal Yossi két barátjával együtt az amazóniai dzsungel felfedezésére indul, egy osztrák utazóval, aki a fő túravezetőjük lenne, ám egyszercsak a férfi faképnél hagyja a társaságot. A dzsungel kellős közepén...

Suburbicon: tiszta udvar rendes ház - október 26.

A családot veszély fenyegeti, és a férj rossz útra lép, hogy megvédje őket, és mindazt, amit felépített. A sztori egészen klasszikusnak hangzik, ám a forgatókönyv író Coen-testvérpár valamint George Clooney gondoskodik róla, hogy azért érdekes legyen a fekete komédia film. A főszereplők: Matt Damon, Julian Moore.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...