2014.06.04. 08:00:00 5197 22

Nyári szerelem horoszkóp - Izgalmakban nem lesz hiány!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Eljön a nagy Ő, vagy forró, kalandos hetek állnak előtted? Tavasszal könnyen szerelembe eshetünk, ha mégsem, akkor bízunk benne, hogy ez nyáron megtörténik. Sok minden lehet egy forró, nyári flörtből: esküvő a következő tavasszal vagy egy szép emlék. Kíváncsi vagy rá, hogy Rád mi vár? Ha meglepetést szeretnél, ne görgess tovább! Ha azonban izgatott vagy, hogy alakulhat a sorsod (netán sorsotok) az elkövetkezendő időszakban, olvasd el nagy nyári szerelmi horoszkópunkat!

Horoszkóp - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Horoszkóp

Kos

Egy álomszerű nyár lesz az idei! A Jupiter-Uránusz kapcsolatnak köszönhetően sok új impulzus ér, és egy régóta dédelgetett kívánságod válhat valóra. És a forró hónapokban a kalandok szele is megérint majd.

Egyedül: az Uránusznak köszönhetően júniusban és júliusban egészen könnyen kötsz új kapcsolatokat. Élvezd az izgalmas flörtöket, de hagyj időt, hogy néhány jelöltet közelebbről is megismerhess. Nagy az esélye, hogy nyár végére egy igazán szoros kapcsolat fűz majd valakihez-ha valóban készen állsz rá.

Párban: a kapcsolatod a Jupiternek köszönhetően új lendületet vesz. Megvan az esélye, hogy új oldalról ismerjétek meg egymást. Vágjatok neki egy szokatlan utazásnak.

Bika

A Szaturnusszal valóra válnak az álmaid! Az elmúlt évben rengeteg energiát fektettél kapcsolataidba – ez meghozza gyümölcsét. A Szaturnusz támogat majd, ha a céljaidért ringbe szállsz.

Egyedül: ezen a nyáron pontosan tudod, mit akarsz. Épp ezért nem jelent problémát, hogy megtaláld a megfelelő partnert. Júliusban célzottan be is vetheted a vonzerőd, és biztosan célba is talál majd a másik nemnél.

Párban: hagyj időt magatoknak, hogy az esetleges félreértéseket tisztázzátok. Aztán előtérbe kerül a kapcsolatotok szebbik oldala is. Júniusban és júliusban lesz néhány perzselő pillanat, amikor világossá válik számodra, milyen remek ember van melletted.

Ikrek

Egy érzelmes nyár vár Rád! Mivel a Vénusz és a Mars harmonikus szögben áll egymással, már májusban a szerelem érzésével kényeztetnek. Júniusban a Merkúr és a Nap kedves kapcsolatokat és beszélgetéseket biztosítanak.

Egyedül: mindegy, hogy komolyan párt keresel, vagy egyszerűen csak élvezed az új kapcsolatok kialakítását: már a május a Te személyes boldogsághónapod volt, mi jöhet még ezután? Osztogasd és fogadd a bókokat, flörtölj, és ne utasíts vissza egyetlen meghívást sem! Júniusban és júliusban semmi esélyed az unalomra!

Párban: már májusban elsőbbséget élvezett a gyengédség, és hol van még a nyár vége? Engedélyezzetek magatoknak néhány romantikus hétvégét a kedveseddel és engedjétek szabadjára a lelketeket! A június különösen alkalmas lesz egy hosszú beszélgetésre.

Rák

A Nap és a Vénusz boldoggá tesz! A jegyedet a Nap és Vénusz világítja meg gyors egymásutánban. Örömteli június és egy július vár rád, ami kitárja a szívedet. Családalapítás és családbővülés sincs kizárva!

Egyedül: egész júniusban nyugodtan lemondhatsz a tartózkodó magatartásról. Rendkívül vonzó leszel a másik nem számára! És ha nincs kedved a vadászathoz, akkor sem fognak átnézni rajtad!

Párban: a kapcsolatotokra a nyárnak csodálatos, harmonikus befolyása lesz. Az összetartozás érzése a Vénusznak és a Napnak köszönhetően csak erősödik. És hogy álltok a családtervezéssel?

Oroszlán

A Mars hatalmas energiával ajándékoz meg! A nagy változások miatt nincs okod panaszkodni: a Vénuszba átmenő Mars a júliusodat, közvetlenül utána a Nap követi, mely az augusztusodat édesíti meg. Az energia egész idő alatt a rendelkezésedre áll.

Egyedül: már májusban aktívan rá kellett állnod a partnerkeresésre, úgyhogy júniusban se tétovázz - senki nem fog Neked kosarat adni. Júniusban nyugodtan hátradőlhetsz, mert a vonzerőd hatni fog, anélkül, hogy bármit is tennél érte. Egy kis szerencsével találkozhatsz a nagy szerelemmel, de esélyed van legalább egy laza flörtre.

Párban: amit szeretsz, ahhoz kötődsz, így hangzik már májusban a mottód, de júniusban a harmónia iránti igényed fölénybe kerül. A vonzerőd elvarázsol mindenkit.

Szűz

A július abszolút az álomhónapod lesz! A Vénusz, a Mars és a Szaturnusz egy érzéki erotikával és igazi harmóniával teli nyárral ajándékoz meg. Kapcsold ki az elmédet és add át magad a szenvedélynek. Ennek ellenére a reális rálátásodat a dolgokra nem fogod elveszíteni.

Egyedül: júliusban bízd inkább magad a pillangókra a gyomrodban, mint az elmédre. Most a megérzéseidet kérdezd. Nem kell félned attól, hogy a nyári szenvedély túlságosan magával ragad, a Szaturnusz gondoskodik a tisztánlátásról is.

Párban: az elmúlt év nem volt túl egyszerű számotokra, de most új alapokra helyeződik a kapcsolatotok. A Vénusz és a Mars a segítségedre lesz abban, hogy bevidd a szükséges pluszt a szerelmetekbe.

Mérleg

Július végén a Szaturnusz a jegyedbe lép és lehetővé teszi, hogy újrafogalmazd a kapcsolatodat. Ha augusztusban még a Mars és a Vénusz is megérkezik, ugyanúgy hasonlóan hatásos lesz számodra. Habár ezen a nyáron várható egy kis szerelmi dráma, de az édes kibékülésre nem kell sokáig várni.

Egyedül: használd ki a nyarat arra, hogy elgondolkozz, a kapcsolatok mely típusát kívánnád magadnak. Augusztusban mindenképp menj emberek közé, és alig menekülhetsz majd a hódolók elől.

Párban: a kártyákat a kapcsolatodban újrakeverték - ezt befolyásolhatod Te is! Ha júniusban és júliusban kis konfliktusokat kell tisztáznotok, ne csüggedj! Augusztusban megtaláljátok erre is a megoldást!

Skorpió

A Chiron gondoskodik a higgadtságodról. A Chiron nevű kisbolygó minden szinten új nézőpontot kínál számodra: a szerelemben éppúgy, mint az egészség dolgaiban. Egy nagyon izgalmas nyárnak nézel elébe!

Egyedül: a májusi flörtöt folytasd júniusban, amennyi csak belefér! A Merkúr és a Nap támogat ebben és talpraesetté tesz. Az ellenállásod lelkesedésbe megy át. A sugárzó nevetésednek alig tudnak ellenállni. Júliustól kapcsolat dolgában komolyra fordul a helyzet.

Párban: ültesd újra a kapcsolatotokba két ember együttlétének megerősítését, és ne hagyd, hogy más miatt más irányba menjenek a dolgok. Élvezd a Chironnak köszönhetően a kapcsolatotok gyengédséggel teli szakaszát, ami erősíti az összetartozás érzését és az egymás iránti bizalmatokat.

Nyilas

Az Uránusz ösztönzi a lelkedet. Az Uránusz támogatja a Nyilasokat és hagyja a szívüket hevesen verni. Izgalmas találkozások ígérkeznek. Valami mást szeretnél csinálni, mint eddig? Erre itt a megfelelő idő!

Egyedül: ha a Jupiter júniusban kapcsolódik az Uránusszal, megnő az esélyed arra, hogy hamarosan megcsókold az álompartnered. De még nem rögtön állapítod ezt meg, kezdetben kötelezettség nélkül maradsz. Mert csak augusztustól rajzolódik ki igazán, ki passzol hozzád valójában.

Párban: egy egzotikus nyárnak örülhetsz. Egy utazás Téged és partneredet új világokba repíthet. Ezért ne egy nyugodt, strandolós nyaralást válassz, hanem foglalj le egy felfedezőtúrát - tégy így a szerelemben is.

Bak

A Plútó a hetedik mennyországba repít. A mottód: teljesen, vagy sehogy, szőröstül, bőröstül! A felületes kapcsolatok a szinglik múltjához tartoznak, most tudni akarják, mi fán terem a szerelem.

Egyedül: májusban és júniusban mélyen magadba kell nézned. Melyik izgalmas kapcsolat az, amelyikkel Vénusz a legutóbb megajándékozott Téged, és igazán megérintette a szívedet? Ne hagyd magad elvakítani!

Párban: ha bent is készen állsz rá, elmélyíthetitek a kapcsolatotokat. Kezeld a partnered sok empátiával és szeretetteljes viselkedéssel. Lesz időtök, hogy az elkövetett hibákat megbocsássátok és megerősítsd a szerelmedet. Áldozzatok sok időt egymás számára júniusban is!

Vízöntő

A Neptun érzékiséggel teli nyárral lep meg. A Neptunnak köszönhetően rengeteg vággyal és földöntúli érzésekkel érkezik a Te „szerelemnyarad”. Az esélye, hogy újra szerelmes légy, vagy a romantika újra helyet kapjon a kapcsolatodban, átlag feletti.

Egyedül: legkésőbb július elején már nem kerülheted el a kozmikus szerelem varázslatát. A Vénusz és a Neptun minden mennyiségben megadja Neked a boldogság érzését. Egyszerűen csak hagyd, hogy megtörténjen és élvezd a bizsergést!

Párban: erős a vágyakozásod valami új iránt ezen a nyáron. De ne kacsintgass se jobbra, se balra, ha jelent számodra valamit a partnered. Inkább találd meg a módját, hogy újra lángra lobbantsd a szerelmeteket.

Halak

A Lilith csábítóvá tesz. Júliusban és augusztusban lesznek csábítások, amiknek ellen kell állnod, ha állandó partnered van. A szingliknek szabad, sőt, kell is engedniük a csábításnak.

Egyedül: aki ezen a nyáron nem akar egyedül maradni, az nem is fog. Rögtön július elején módot teremt számodra erre a Vénusz és a Lilith a szexepileddel és a karizmáddal. De: nem minden találkozás pont a nagy szerelem. A mély érzelmek minden esetben fontosak Neked.

Párban: hála a kozmikus erőknek, a szerelmed egy teljesen új oldalát fedezheted fel. Légy nyitott, hogy minden módon be tudd engedni a szerelmet. Az illatok, a fények és a szép anyagok új jelentést kapnak. Hm, forró lesz!

Forrás: www.wunderweib.de

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Érzelmi intelligencia megnyilvánulások a mindennapokban

Az érzelmi intelligencia mibenléte évek óta a figyelem középpontjában van. A populáris kultúrában számos podcast, könyv – köztük néhány bestseller – és beszélgetés témája volt ez a viszonylag újszerű, nagy sikert arató fogalom. A szakemberek meglátása szerint az intelligencia ezen típusa mind a magánéletben, mind pedig a szakmai szférában rendkívül fontos.

Írd felül a negatív gondolati mintákat

A gondolati mintáink nagymértékben befolyásolják a viselkedésünket, az érzelmeinket és a mentális egészségünket egyaránt. A legtöbb ilyen minta szinte automatikusan működik a mindennapjainkban, és amennyiben nem értjük meg, illetve nem vesszük át az irányítást, úgy erőteljesen éreztetik káros jelenlétüket életünk minden területén.

Impulzív vagy? Így kezeld az indulataidat

Még az alapvetően szelíd természetű, türelmes emberek is kerülhetnek néha olyan helyzetbe, ahol hevesen, lobbanékonyan, hirtelen, megfontolás nélkül nyilvánulnak meg. Ezek után az ösztönös, kontrollálatlan fellépéseink után szoktunk a fejükhöz kapni, és azon rágódni, hogy miért mondtuk, vagy tettük azt a bizonyos dolgot? És végig kell hallgatnunk azt a belső monológot, mely arra int bennünket, hogy legközelebb legyünk sokkal óvatosabbak, tudatosabbak és megfontoltabbak, hiszen az impulzivitás jobbára csak nem kívánatos eredményekkel jár együtt.