2022.08.18. 12:15:00 7006 246

Nyár végi kötelező irodalom a szerelmes történetek rajongóinak
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Korábban könyvmoly voltál, de a megváltozott életvitel már nem tesz lehetővé annyi kötetet, mint korábban? Múltba repítő történelmi romantika vagy romantikus kalandregény vagy modern és szexis szerelmes történetre vágysz? Ha a nyár végéig csak egy fér bele az idődbe, segítünk a választásban.

Romantikus történet olvasása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Romantikus történet olvasása

A romantika birodalma nagyon széles skálán mozog, így akit zavarba hoznak a túlfűtött történetek, még mindig választhatják a bájosan romantikus regényeket.

Nora Roberts - Látomás fehérben

Ez a Menyasszonyok című regénysorozat első része. Négy gyerekkori barátnő rendezvényszervező ügynökséget vezet. A fotós feladatokért felelős Mackensie életével ismerkedhetünk meg, egy gyermekkori meghatározó élménytől a bizalmatlanságon keresztül végül képes lesz-e végül egy férfit beengedni az életébe. Ha tetszik a kedves szereplőkkel megtűzdelt humoros történet, folytathatjuk az olvasást a másik három barátnő pártalálási történetével is.

Diana Gabaldon - Az idegen

Ez a regénysorozat nem csak a kritikusok szerint, de az olvasóközönség szerint is nehezen felülmúlható. A férjezett Claire, aki korábban hadiápolónő volt, hihetetlen módon kétszáz évet utazik vissza az időben. A múltban találkozik egy ifjú harcossal, aki szenvedélyt visz az életébe, ugyanakkor a hűtlenség súlya is a vállára nehezedik.

Helen Hoang - A szerelem egyenlete

Az Asperger-szindrómás főhősnő a matematika megszállottja, így nem csoda, hogy a szerelemben teljesen tapasztalatlannak számít. Ezért elhatározza, hogy egy szigorú ütemterv szerint megpróbál rájönni, hogy a szerinte logikátlan szerelem és a hozzá tartozó testiség hogyan is működik. Ebben egy fizetett eszkortfiú lesz segítségére, de a tárgyilagos üzleti viszony hamar szívmelengető románcba torkollik.

Tia Williams - Telitalálat

A divat kemény világába szeretné magát visszaverekedni Jenna, de a digitális világ nem éppen az ő asztala. Miközben megpróbálja eljátszani, hogy helye van az ifjú feltörekvők között, egy fiatal rendezővel kerül szexuális kapcsolatba. Félő, hogy ez a titkos románc tönkre teheti újonnan beinduló karrierjét, de lehetetlen ellenállni neki.

Sylvia Day - Hozzád kötve

Az öt részes regénysorozatot a Szürke ötven árnyalata c. trilógiához hasonlítják, bár az olvasók szerint ezeknek a könyveknek a nyelvezete sokkal választékosabb. Az erotikus-romantikus regény két sérült lelkű ember szenvedélyes kapcsolatának története: az első rész folyamán az öntudatos Eva és a domináns Gideon huzavonája adja a fő vonalat.

Forrás: www.goodhousekeeping.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...