2021.05.12. 17:00:00 10762 271

Női ezermesterek, avagy amit magad is megtehetsz a ház körül
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Javítás és karbantartás esetén bizony jó a szaki a háznál! Ha a férfiember nem ezermester típus, te miért ne lehetnél helyette az? A kisebb praktikus munkák elvégzése sikerélményt nyújt, továbbá a ráutaltság érzését is kiküszöböli.

Barkácsoló nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Barkácsoló nő

A nőket többféle élethelyzetben kisegíti a problémamegoldó készségük, amit a ház körüli javításoknál még nagyobb sikerre vihet az, hogy a kisebb kezünk több helyre befér, és általában jó a kézügyességünk. Ha elbűvölő és jól karbantartott otthont szeretnél, ismerkedj meg a vízvezetékekkel és a könnyebb ácsmunkákkal a barkácsolás mellett.

Ezeket a képességeket sajátítsd el!

1. Hogyan kell lyukat „foltozni” a falon!

Az egyszerűbb javítások általában 1 óra alatt elvégezhetők, persze a száradási időket mindig tartsuk be!

2. Nyílászárók tömítése

A szél és a hideg levegő inkább maradjon kint! A jól megválasztott anyagokkal pedig mi magunk is orvosolhatjuk a gondot.

3. Csaptelepek karbantartása

Hogy a hullámcsat és az apró az ékszerek ne vesszenek oda a lefolyóban, érdemes megtanulni, hogy kell szétszedni – és természetesen összerakni – a csaptelepet. No meg az eltömítő hajcsomókat sem illik mindig a férfiak gondjára bízni.

4. Zár és kilincs kicserélése

Aki törte már bele zárba, vagy hagyta már el a kulcsát az pontosan tudja, milyen idegőrlő a szakemberre várakozni. A kopott kilincseket sem olyan nagy ördöngösség kicserélni, ha már megismertük a módját.

A saját kezünkkel történő javítás előnyei:

1. Időt spórol nekünk

A jó szakember bizony kapós, így napokat, sőt heteket is várhatnánk rá. Amennyiben egyszerűbb problémáról van szó, ragadjunk szerszámot mi magunk!

2. Pénzt spórol nekünk

Megtakarításaink jócskán megfogyatkozhatnak, amennyiben az anyagköltség mellé munkadíj is jár. Amit magunk is megtehetünk, kevesebb pénz elköltésével tudunk elvégezni.

3. Megóv a járulékos veszteségektől

Számos otthoni katasztrófa azonnali elhárítást igényel, hogy ne történjen miatta még nagyobb kár. Például az elromlott csaptelep sem várhat másnap reggelig, ha nem csupán néhány csepp víz csepeg belőle.

4. Segít fenntartani otthonunkat

Az esetleges fiskális nehézségek sem akadályozhatnak minket meg abban, hogy felemeljük a csavarhúzót vagy a kalapácsot, nemde?

Forrás: www.womendailymagazine.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...