2018.03.27. 15:44:39 14666 435

Nincs esőnap! Március 28-án sorsolunk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jön, jön, jön! Jön a sorsolás! Szerdán mindenképpen érdemes ellátogatnod a PROAKTIVdirekt nyereményjáték és életmód magazin weboldalára és a Facebook oldalunkra is, mivel elérkezett a tavaszi nyereményjáték utolsó napja! Kiderül, hogy kinek hoz a nyuszi valami mást is csoki és tojás mellé!

Nincs esőnap! :) Tavaszi sorsolás: március 28. - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nincs esőnap! :) Tavaszi sorsolás: március 28.

December óta gyűjthetted a virtuális forintokat a nyereményszámládon, most pedig kiderül, hogy ki az a szerencsés nyertes, aki készpénzre válthatja ezeket. A Facebook oldalunkon és a magazinunkban is közzé tesszük a nevét annak, ki a legügyesebb tippelő. Az nyer, aki a legpontosabban tippelte meg, hogy hány oldalmegtekintése volt a PROAKTIVdirekt weboldalnak a fennállása kezdetétől egészen a legutóbbi sorsolásig. Várd a hívásunkat! Hiszen, ki tudja, lehet, hogy Te leszel az az egy, aki örülhet a nyereménynek!

Ha most nem a Te tipped nyer, akkor se csüggedj, hiszen a játék folytatódik! Az eddig gyűjtögetett összeg nem vész el, sőt, tovább gyarapítható! Csak ne felejts el csatlakozni a következő játékunkhoz sem!

Így érdemes velünk játszanod:

Kövesd ezeket a tanácsokat a következő negyedévben is, így maximálhatod az esetleges nyereményed!

  1. Kezdjük az elején: napi 1000 Ft-ot kaphatsz a nyereményszámládra, ha mindennap ellátogatsz hozzánk.
  2. Napi maximum 4 cikk elolvasásával 2000 Ft-ot jóváírunk a számládon. Itt kérhetsz értesítést megjelent cikkeinkről, és kiválaszthatod az érdeklődési köreidet is!>>
  3. Kérdőívünket is kitöltheted, és ez kérdésenként 3.000 Ft-ot jelenthet neked!
  4. A partnerajánlatainkban való részvétel minimum 1000 Ft-ot érhet számodra, de akár 1.000.000 Ft-ot is szerezhetsz egy regisztrációval, ha a Te nevedet húzzuk ki a bónusz nyereménynövelés sorsolásán.
  5. Facebook megosztásaidat egy extra sorsolással is jutalmazzuk: 1.000.000 Ft nyereménynövelést sorsolunk ki a cikkeinket posztoló tagok között! (A cikkek alatt található ikonokat illetve linket használd!)
  6. Hívd meg barátaidat is! Az invitálásodnak köszönhető új tagok után 10.000 Ft-ot írunk jóvá a nyereményszámládon.
  7. Ha a barátod nyer, akkor te is! Azaz ha valakit te hívtál meg a klubba, és ő nyer, akkor Te is megnyered a saját virtuális számládon lévő összeget.

Ha még nem vagy PROAKTIVdirekt tag

Csatlakozz most a nyereményjátékhoz>>

Sok sikert és kitartást!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...