2018.07.27. 16:51:40 10404 325

Nem ördöngösség, csak szobafestés: így vágj bele!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy jól eltalált szín megnyitja és világosítja a teret, azonban akkor sincs nagy gond, ha melle nyúltál a színválasztáskor: saját kezűleg is helyrehozható! Nézz körül az aktuális trendek között, hogy kiválaszthasd az újra színezendő helyiség új falszínét.

Falfestés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Falfestés

Válassz jobb színt!

A legfőbb szabály az, hogy nincs szabály! A trendek csak útmutatók, amelyek amúgy is gyakran változnak - fél évente pedig senki sem fog lakást festetni. Válassz olyan színt, ami neked tetszik! De a padló színét azért érdemes figyelembe venni a harmonikus összhatás kedvéért. Ha úgy érezted, összenyomnak a falak, vagy túl sötétnek találtad a helyiséget, mindenképp jónéhány árnyalattal világosabb színt keress. Sokat segít, ha kiválasztasz egy motívumot, ami köré összeszerveződik a végső millió.

Passzítsd a színt!

Amennyiben találtál pár olyan árnyalatot, amelyek szóba jöhetnek, fuss végig a színmintával a helyiségen. Sőt, az egész lakásban érdemes ezt megtenned, hogy leellenőrizhesd, hogy minden fix elem színéhez passzol-e az újonnan kiválasztott szín. Biztos, hogy nagy felületen és mesterséges fényben is tetszeni fog ez a szín? Kísérletezhetsz két különböző színnel, vagy egy szín két különböző árnyalatával is. A szoba fele-fele arányú kifestésénél hatásosabb, ha valamelyik szín javára eltolódik az arány. Jelenleg a szürkés színeket ajánlják sárga árnyalatokkal megbolondítani.

Vágj bele - akár DIY is!

Ha már teljesen biztos vagy a dolgodban, akkor költséghatékony szempontból te magad is átfestheted a falat. Ám ez nem biztos, hogy a leggyorsabb megoldás lesz. :) Készíts listát, hogy minden rögtön elérhető legyen a festés során:

Takarófólia, smirgli, kaparó, görgős festőhengerek és festőecsetek, keverőpálca….

Forrás: houseandgarden.co.uk/article/how-to-paint-a-room

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...