2017.12.25. 14:30:46 11631 340

Nem csak a hajadra jó! – Száraz samponnal a foltok ellen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A párod reggel siet a munkába, a gyermek viszont rántottáért, palacsintáért kiált! Alapanyagok összedob, serpenyő elő, olaj bele, amit felhevítünk, és már ugorhat is bele a felvert tojás, vagy a palacsintatészta. Naná, hogy életed szerelme épp akkor halad el a sütő előtt, világos ingben! Naná, hogy a kifröccsenő olajcseppecskék pont az ingjén landolnak!

Makacs zsírfolt - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Makacs zsírfolt

Persze, bosszankodás, ingcsere, a ház ura a szép, tiszta ruházatban elviharzik. A gyerek reggelizik, mi pedig ott vagyunk összeroskadva, az olajfoltos inggel, és tanácstalanul, hangtalanul ordítunk: miért??? És most hogyan tovább??? Ennyi volt az ing élete?

Csak nyugi!

Persze, a helyzet nem ilyen drámai, és szerencsére, nem is ennyire kétségbeejtő! Sőt, nem is visszafordíthatatlan! Csak használd a fejedet… és a száraz samponodat!

Felesleges zsír?

Ha belegondolunk, a száraz sampon tulajdonképpen a felesleges zsírt szívja fel a hajunkról. No, hát ezt a tulajdonságát használhatjuk ki samponunknak a ruhákon lévő zsírfolt esetén is.

Előkészítés

Először is, bármekkora foltról is van szó, először mindig kerüljön rá egy kis víz, aztán arra egy itatóspapír, amin átmegyünk vasalóval. Ezután mehet rá egy kis száraz sampon, ami kiveszi a maradék zsiradékot is az anyagból. Ezután irány a mosógép, és a ruhaneműnek megfelelő program. Ugyanígy járhatunk el zsírfoltos asztalterítők esetében is!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Villámgyors gyümölcsös sütik

Nyaralás közben, főleg a nagy kánikulában az ember nem szívesen tölti az időt a konyhában, ha nem feltétlenül muszáj. Otthon főzőcskézünk, de ezt a folyamatot minél gyorsabban és hatékonyabban szeretnénk letudni. Azonban azt is figyelembe kell vennünk, hogy amellett, hogy gyorsak vagyunk érdemes hatékonyan is gondolkodni. Lehetőleg kis energiabefektetéssel nagyobb mennyiségű falatoznivalót készítsünk, ami laktató és nem is romlik a fejünkre azonnal, ha nem tesszük hidegre. Ilyenkor jöhet megoldásként szóba a gyorsan elkészíthető gyümölcsös süti. Praktikus, ízletes és bármikor fogyasztható, ha a család megéhezik. Nézzük milyen recepteket próbálhatunk ki.

Nem bírsz leállni a befőzéssel? – Készíts hagymalekvárt!

A nyár vitathatatlanul a lekvárok, befőttek, savanyúságok, vagyis az ízek télire történő elmentésének időszaka. Már nálad is sorban állnak a kamrapolcon házi készítésű finomságok, de úgy érzed, még hiányzik valami, a lenti recepttel bővítheted a repertoárt. Készíts hagymalekvárt!

Ízletes mikróban készült ételek

Tény, hogy vízben főzve sokkal autentikusabb élményt nyújthat egy étel ízvilága. Talán ezért is ódzkodnak tőle oly sokan, hogy mikróban készítsék el a vacsorájukat. Azonban vannak olyan fogások, amelyeket, ha a szükség úgy kívánja bátran elkészíthetünk mikróban is. Válogatásunk ételei nemcsak gyorsan elkészíthetők, hanem az ízük is kifogástalan! Szerintünk érdemes kipróbálni őket!