2021.09.05. 13:59:03 6751 215

Neked mi a legjobb tulajdonságod? – A horoszkópod megmondja! 1.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

„Nevezze meg a legjobb tulajdonságát!” – tipikus állásinterjús kérés. Az ember ilyenkor igyekszik olyan pozitív jellemzőt kiemelni saját magán, amit akár még plusz előnnyé is tud kovácsolni, munka, munkahely szempontjából. Ám ha Te már a keresésnél elakadnál, a horoszkópod – mint oly’ sokszor – most is a segítségedre siet.

Vonzó nő mosolyog - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vonzó nő mosolyog

Mert elég, ha tisztában vagy azzal, mi a csillagjegyed, ő majd megmondja Neked, vajon melyik pozitív jellemződre érdemes a legbüszkébbnek lenned.

Amiért olyan sokan szeretik a Kost

Ugyan a „fejjel a falnak” viselkedéseddel nem egyszer bírnád kikergetni a világból a körülötted élőket, egyvalamit biztosan imád benned mindenki: a mérhetetlen kalandvágyadat!

A nyugalom megtestesítője, a Bika

Te vagy a legjobb hallgatóság, és csak úgy árad belőled a nyugalom. Ezért szeretnek Téged a legjobban, kedves Bika!

A mindig jókedvű Ikrek

Nőként a legbájosabb, férfiként a legsármosabb Te vagy, kedves Ikrek! Szerencsére, a jókedved is ragadós, ezért (is) szeretnek Téged a környezetedben!

A kedves Rák

Együttérzésed határtalan! Az egyik legjobb hallgatóság Te vagy, Hozzád mindig mindenki fordulhat a problémájával.

Ha kell egy jó ötlet, szóljatok egy Oroszlánnak!

Ha céljaid megvalósításáról van szó, akár tűzön-vízen átviszed az akaratodat. Ez mellé párosul szuper kreativitásod, amivel bárkit képes vagy lenyűgözni.

A mindig „éhes” Szűz

Hogy mire is éhezel? Arra, hogy mindig tanulj valami újat a világról, magadról, bármiről. Ehhez hozzásegít az a tulajdonságod is, mely szerint Te vagy az, aki akkor elégedett magával a nap végén, ha mindent kipipált a valós vagy éppen képzeletbeli aznapi „Tennivalók listáján”. Óriási benned a kötelességtudat, ezt pedig sokan irigylik Tőled.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...