2016.04.16. 17:49:59 11601 238

Mutasd a csillagjegyed, megmondom milyen vagy… az ágyban!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Aki egy kicsit is jártas az asztrológiában, és ismeri az egyes csillagjegyek tulajdonságait, ismertetőjegyeit, az eddig is tudta, hogy vannak szenvedélyes, kevésbé szenvedélyes és kifejezetten nyugodt csillagjegyek. És ez jellemző rájuk az élet minden területén. Legyen szó munkáról, emberi kapcsolatokról, vagy a szexről.

Csillagjegyek és a szex - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csillagjegyek és a szex

Egy német randi-portál viszont nem ezekre az általános jegyekre, hanem nagyon is konkrét véleményekre volt kíváncsi egy-egy csillagjegy kapcsán. Egy kérdőívnek köszönhetően érdekes dolgok derültek ki a különböző állatövi jegyekről, már ami a szexuális viselkedésüket illeti. Nézzük is őket szépen sorban.

Kos

Hát, a vélemények szerint a Kos jegyűek nem olyan vadak, sőt, inkább unalmasak. Csak semmi bonyolult, csak semmi izgalom: a jó öreg misszionárius mindig beválik.

Bika

Hm, hát ők aztán igazi ínyencek, de inkább a gyengédségre szavaznak. Szexisen romantikus vagy romantikusan szexi fehérnemű, hosszú csókok és álomszerű együttlétek – ez jellemzi őket.

Ikrek

Habár a fantáziája elég élénk, sőt, már-már piszkos, ezeket az ábrándjait nem igazán meri kiélni. Míg a Bakok nem riadnak meg egy kis nézőközönségtől sem, addig az Ikrek elzárkóznak a fenyegető nyilvánosságtól – persze, gondolatban bármi lehet.

Rák

Ők aztán igazi álomszeretők: követelőzőek, ugyanakkor nagyon kitartóak és kísérletező kedvűek.

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei teljesen átadják magukat az élvezeteknek. Ha együtt vannak valakivel, akkor számukra megszűnik a külvilág.

Szűz

Ha rátalálnak egy domináns partnerre, aki irányítja őket, nem kell őket félteni. Egyébként kicsit egyhangúvá válnának az együttlétek.

Mérleg

Ahogy az éremnek, úgy a Mérlegnek is két oldala van. Míg a hétköznapokon inkább a jól neveltet mutatják, addig az ágyban szeretik a vadabb énjüket szabadon engedni.

Skorpió

Kedves Skorpiók, Ti bizony született hódítók vagytok! Szívesen veszitek kézbe a dolgokat és igazán szenvedélyes szerető hírében álltok.

Nyilas

Talán a Nyilas jegyűek azok, akiknek a legfontosabbak az ágyban töltött intim órák. Igazán nyitottak, szívesen próbálnak ki új dolgokat.

Bak

A Bakok szinte azonnal képesek feloldódni egy intim szituációban. És bármilyen meglepő, bizony szeretik a huncut szavakat szex közben. Sőt, a nyilvánosságot, vagy legalábbis a lebukással fenyegető helyzeteket sem vetik meg.

Vízöntő

Ők inkább a passzív fél szerepét vállalják fel, szeretik, ha a partnerük tartja kézben a dolgokat. (És vajon milyen lehet két Vízöntő együtt…?:-))

Halak

Na, ők azok, akiket végtelen kreativitással áldott meg a sors. Egy kis szerepjáték, vagy vadabb dolgok? Ők mindenre kaphatóak!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...