2021.09.02. 17:00:00 7476 240

Múlt és jelen egy kötetben: Két idősíkban játszódó - megható vagy éppen elgondolkodtató - könyvek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Milyen a jó könyv? Mindig aktuális hangulatunkhoz vagy élethelyzetünkhöz illő! Ha kell vicces, ha kell komoly, de mindenképpen kikapcsolódást nyújtó élvezet. Én különösen szeretem azokat a műveket, amelyek története több szálon indul el, hogy azok aztán a végkifejletben meglepő módon érjenek össze.

Olvasni való regények - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Olvasni való regények

Mi lehet ennél még érdekesebb? Az, amikor a szálak nem csupán térben, de időben is elkülönülnek egymástól! Ha te is részese szeretnél ilyen izgalmas kalandban, lapozd fel az alábbi könyvek bármelyikét - vagy mindegyikét!

Laura Madeleine - Egy cukrászmester meséje

Ennél a regénynél sok korábbi olvasója szerint is mást kap az ember, mint amit a cím - no meg a csodaszép borító - alapján várna: Nem tűzdeli tele ínycsiklandozó sütemény receptek leírása a cselekményleírást, ehelyett súlyos titok felgöngyölítése vár ránk. A fiatal francia fiú kálváriája a társadalmi elvárások (és különbségek) következtében teljesedik ki, és bár a titok mai szemmel kicsinységnek tűnhet, alapjaiban volt képes felbolygatni két szerelmes életét. A későbbi szál pedig nem csupán a kutatás állomásait, de a főszereplő lány útkeresését is felvázolja nekünk.

Jojo Moyes - Az utolsó szerelmes levél

A könyvből nemrégiben film is készült, de mielőtt azt megtekintjük, olvassuk el az eredeti művet!
Kifizetődő-e egy fiatal nőnek családos férfit szeretni? Ez Ellie számára is rejtély, de amíg a válaszra rájön, addig egy véletlenül talált szerelmes levél lesz a kapaszkodója. Ebben egy férfi kéri arra szerelmét, hogy hagyja el miatta a férjét, így a lány teljesen bele tudja élni magát az 1960-ban íródott levél szerzőjének bőrébe. Az újabb levelek utáni kutatás szenvedélyt és tragédiákat is a szemünk elé tár.

Jane Johnson - A szerelem amulettje

A régész szülők hagyatéka egy titokzatos amulett és egy tuareg hercegnőről szóló legenda. Isabelle ezek miatt kerekedik fel Marokkóba, hogy a rejtélyek végére járjon. A Szahara homokjában szép lassan kirajzolódik egy múltbeli szerelmi történet, miközben Isabelle közelebb jut útja során a talizmánba rejtett arab írás megfejtéséhez. Aki egy könnyed kis limonádé sztorira vár az első - kissé vontatottan beinduló - fejezetek alapján, az csalódni fog! A szívbe markoló végkifejlet után én például még órákig a könyv hatása alatt voltam.

Forrás: www.libri.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...