2015.04.04. 18:02:42 16177 362

Mosómedvével teljes a család: vicces, aranyos és még mosni is tud!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Magyarországon is egyre jobban terjednek a mosómedvék, és egyre közelebb merészkednek a városokhoz. Vannak olyan országok, ahol már háziállatként tartják őket, mert annyira cukibogarak. Nem hiszed? Akkor nézd meg a következő vicces videókat!

Mosómedve - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosómedve

Cuki játszótársak

És tapasztalt tolvajok. :)

És mindent ki akarnak mosni...

Értsd: MIN-DENT! Telefont, cipőt... vagy, amit találnak. :)

De imádnak az ember közelében lenni

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Önértékelési tippek – a pozitívabb énképért

Az önmagunkról alkotott kép nagyban hatással van az érzelmeinkre, a cselekedeteinkre és bizony a kapcsolatainkra is. Természetes, hogy mindannyian pozitív énképre vágyunk, de sokszor ezt nagyon nehéz megvalósítani. Az önértékelésünk azon múlik, hogy mennyire vagyunk képesek elfogadni, szeretni és értékesnek tartani önmagunkat. Hoztunk pár tippet, amelyekkel könnyebben tudjuk fejleszteni az értékesség tudatunkat.

Cicapolc, simogatókesztyű és társai – Technikai vívmányok lelkes gazdiknak és házi kedvenceiknek

Gazdinak lenni - legyen cicánk, kutyánk, vagy bármilyen négylábú, esetleg tollas, pikkelyes kedvencünk – egy életérzés. Egyértelmű, hogy felelős állatbarátként arra törekszünk, hogy családunk ugató, nyávogó, csicsergő tagjának minél komfortosabbak legyenek a hétköznapjai. Szerencsére, ebben manapság a technika is a segítségünkre lehet.

Hiperaktív a gyerekem. Hogyan foglaljam le nyaralás alatt?

Egy szülő dolga manapság nem egyszerű. Rengeteget dolgozunk és alig győzzük rohanással egyik feladattól a másikig. Sok a stressz, még több a megoldandó probléma. Nyáron pedig, ahogy bezárnak az iskolák újabb kihívással szembesülünk, mégpedig a "hova tegyük a gyereket?" égető kérdésével. Különösen ott nehéz ezt megoldani, ahol nincs a családban nagyszülő. Amint ez megoldódik, máris ott a következő gond, a nyaralás. Az hagyján, tegyük fel ez már meg is van oldva. Lefoglaltuk egy fél éve a repülőjegyet, de mi van, ha a gyermekünk az az örökmozgó típus, aki egy fél percet sem bír ki egy helyben, nemhogy egy néhány órás repülőutat. Szóval, őrület a köbön. Mi a megoldás?