2021.09.27. 17:53:28 11360 267

Mire lehet jó még a mosogatógép-tabletta? – Hát erre itt ni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szeretjük az olyan konyhai, fürdőszobai szereket, melyek sokoldalúan felhasználhatóak. Ezzel óvhatjuk környezetünket is, hiszen nem kell többféle vegyszert használnunk, másrészt pénztárcánkat is kímélhetjük. Íme, a mosogatógép-tabletta új élete!

Mosogatógép tabletta - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosogatógép tabletta

Személy szerint nem tudok elég hálás lenni a mosogatógép megalkotójának, hiszen e gép létezése nagyban megkönnyíti a mindennapokat. És hogy az edények tisztaságáért felelős kis tabletta még a fürdőszobai takarításban is segíthet! No, az plusz még néhány pont!

Így használd a mosogatógép-tablettát a fürdőszobában

Ha te sem bírod az állandó súrolást, kaparást a fürdőszoba takarítása közben, vesd be a mosogatógéped tablettáját. Távolítsd el a szappan- és vízkőnyomokat könnyedén!

Tádáám: a zuhanyfüggöny, az üvegfelületek újra csillognak!

Először is húzz gumikesztyűt, hiszen a mosogatógép-tabletta egy elég erős szer! Végy egy szivacsot, lehetőség szerint olyat, ami már valamilyen tisztítószerrel előre átitatott. Vágd el a tablettát, majd készíts a szivacsba egy mélyedést, amibe pont beleillik a „tabi”. Most indulhat a súrolás, takarítás! Alaposan öblítsd le a megtisztított felületeket! Mind a zuhanyfüggönyökre, mind a zuhanykabinok ajtajára is használható ez a módszer!

Érdemes először kis felületen kipróbálni, hogy az adott felület hogy reagál a régi-új tisztítószerre!

Forrás: tippsundtricks.co

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...