2018.02.25. 12:17:34 13300 407

Minimális hozzávaló, maximális ízhatás – színes gnocchi
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Odakint minden szép fehér – már ameddig el nem olvad, de a konyhában inkább sose legyen fagyos a hangulat. Dobd fel magad és a családodat egy könnyű, isteni illatú és nagyon finom egytálétellel. Ha tartod a böjtöt, akkor is érdemes most kipróbálnod, mivel ez az egyszerűen elkészíthető recept húsmentes.

Gnocchi - gombás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gnocchi - gombás

Színpompás zöldséges gnocchi- Recept

Hozzávalók: - 800 gramm felkockázott sütőtök - 500 gramm gnocchi - 120 gramm gomba, a legjobb, ha shiitake - evőkanál olívaolaj - vaj - 5-6 db friss zsályalevél, vagy a szárított fajtából ennek megfelelő mennyiség - 1 zúzott fokhagyma - kevés őrölt szegfűszeg - parmezán vagy tetszőleges fajtájú reszelt sajt

A kis kockákra (2-3 cm) feldarabolt tököt 200 fokon az olívaolajjal meglocsolva puhára sütjük, míg a szélek el nem kezdenek kissé megpirulni. Kb. fél óra alatt meg is sül.

Eközben elkészítjük a többi hozzávalót:

Egy nagy serpenyőben olvasszuk fel a vajat, adjuk hozzá a zsályát, és néhány másodpercig pirítsuk, vigyázva, hogy meg ne égjen. Ezután a fokhagyma és a gomba kerüljön be mellé. Időnként megrázogatva a serpenyőt, süssük a gombákat aranybarnára.

A gnocchit a szokásos módon főzd ki, majd az összes többi hozzávalót jól keverd hozzá.

Tálaláskor ízlésednek megfelelő mennyiségű sajt kerüljön a tetejére. Tényleg nem bonyolult elkészíteni! Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Forrás: houseandgarden.co.uk/recipe/squash-sage-mushroom-gnocchi

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...