2018.02.08. 13:25:17 8810 258

Mihez kezdj magaddal a hidegben? Mozizz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Februári moziajánlónkban mindenki megtalálja a neki való filmet, a művész és a pikáns filmek rajongói is. Főként az Oscar-jelölt filmek közül válogattunk, hiszen közeledik a filmvilág legnagyobb díjátadója, de más szórakoztató alkotások is moziba csalogatják a nagyérdeműt. Íme!

mozipremierek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com mozipremierek

Testről, lélekről

A magyar Oscar-jelölt, Enyedi Ildikó filmje, amely Cannes-ben már Arany Kamera díjat, a BERLINALE-én pedig Arany Medve díjat nyert. A romantikus történetben két idegen ugyanazt az álmot látja éjszakánként, ám amikor a valóéletben találkoznak nem tudnak egymással mit kezdeni.

Én, Tonya

Az Én, Tonya c. film Tonya Harding, egy amerikai műkorcsolyázó keserű élettörténetéről szól a sebzett gyerekkortól a sikeres sportkarrieren keresztül a teljes becsavarodásig. Margot Robbie fantasztikusat alakít a szerepben, Oscar-díjra is jelölték miatta. A sztori nagy vonalakban: Tonya Harding egy rendkívüli műkorcsolyás karrier előtt áll, ám egyszer csak felbukkan a volt férje, és minden felfordul körülötte...

Fekete párduc

A Marvel legújabb szuperhős története, amelyben T’Challa - vagyis a Fekete Párduc - elfoglalja méltó helyét a trónon Wakanda királyaként, apja halála után. Ha emlékeztek a legutóbbi Bosszúállókban már szerepelt a szuperhős, az Ultron korában (Bosszúállók 2. epizódja) halt meg az édesapja, most egy egész filmet szentelnek neki.

A legsötétebb óra

Oscar-jelölt film, egészen pontosan 6 kategóriában is megmérettetik. A Winston Churchillt alakító Gary Oldmant természetesen a legjobb férfi főszereplő kategóriában jelölték. Nem árulunk el nagy titkot, hogy a film a II. Világháború kezdetén játszódik, amikor a frissen kinevezett brit miniszterelnöknek, Winston Churchillnek el kellett döntenie, hogy tárgyal Hitlerrel vagy harcol. Közben egy másik oldalról is megismerhetjük a történelmi alakot, a film ugyanis kidomborítja Churchill humorérzékét, ami bizonyára meglepő lesz sokaknak.

A víz érintése

Szintén egy Oscar-jelölt film, idén ez az alkotás gyűjtötte be a legtöbb jelölést, szám szerint 13-at, majdnem annyit mint tavaly a Kaliforniai álom, vagy anno a Titanic, szóval egy jó filmről van szó. A rövid bevezető szerint, amit az IMDB-n olvashatunk érdekes a történet: az 1960-as években egy titkos kutató intézetben a magányos házvezetőnő kapcsolatot létesít egy kétéltű teremtménnyel. Egy romantikus mese a hidegháború idején.

Forrás: imdb.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...