2021.02.16. 16:21:29 7200 213

Miért éri meg MOST napelemes rendszert telepíteni?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Belevágni egy új beruházásba sosem egyszerű, sőt igen kockázatos is lehet és nem csak a vállalati oldalon. Azonban azok, akik lakossági oldalról napelemes rendszerbe invesztálnak, a jövőbe fektetnek be, mely nem csak számukra jár előnyökkel, hanem a természetnek is.

Napelem telepítése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Napelem telepítése

Ezen cikkel szeretnénk bemutatni a napelemes rendszerek előnyeit és azt, hogy az A1 Solar Kft. hogyan tudja segíteni a teljes projekt folyamatát.

Miért hasznos egy napelemes rendszer a háztartásba?

A napelem paneleknek köszönhetően a rendszer a napfényből energiát nyer, mellyel fedezni tudja a teljes háztartás egy éves energiafogyasztását, és még az ingatlan értékét is növeli. A folyamatos technológiai megújulásnak hála már a leárnyékolástól és a téli viszontagságok miatt sem kell aggódnunk, hiszen hazánkban még működik a szaldós elszámolási forma.

Azon háztartások, melyek a hálózatba táplálják vissza a számukra már többletet jelentő energiát a szolgáltatótól visszakapják azt amikor a fogyasztásukat már nem elégíti ki a napelemes rendszer által termelt energia mennyiség. A szigetüzemű rendszerek esetén a többlet energiát a rendszer akkumulátora fogja számunkra elraktározni.

0 Ft-os villanyszámla? Lehetséges!

Kiemelkedően jó befektetés lehet a háztartásoknak, ha napelemes rendszert telepítenek 2021-ben, hiszen hazánkban szinte egyedülálló módon még működik a szaldós elszámolás. Azok számára, akik igénybe vennék az Otthonfelújítási támogatást a szaldó megmaradásához 2021.06.30-ig rendelkezésre kell, hogy álljon az új szerződés az elektromos szolgáltatóval. A határidő tehát közeli, de a megfelelő tervezést és profi beüzemelést követően valóban 0 Ft-ra jöhet ki a villanyszámlád. Aki nem veszi igénybe a támogatást, azok számára 2024-ig lehetséges a szaldós elszámolás indítása. Természetesen azután is remek megoldások lesznek elérhetők, de valószínűleg már egy komolyabb beruházás kell a hasonlóan előnyös rendszer kiépítéséhez.

Miben segíthet neked az A1 Solar Kft?

Munkatársaink naprakész és teljes körű tájékoztatással segítenek kideríteni, hogy találhatnánk megoldást a felmerült igényeidre, akár önerőből, akár az otthonfelújítási programon belül szeretnél napelemet. Nem utolsó szempont lehet, hogy évek óta teljes körű kivitelezést vállalunk a tervezéstől a szerelésen át egészen az esetleges szerviz szolgáltatásig. Ha felkeltettük érdeklődésed kérj kötelezettségektől mentes tájékoztató árajánlatot és műszaki tanácsadóink segítenek a számlád nullázásában!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...