2020.07.14. 16:34:51 8228 237

Mert megérdemli a tisztaságot! – Csillogjon és villogjon a WC-keféd is
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan rendkívül fontos funkciót tölt be abban a helyiségben, ahova a király is gyalog jár, valamiért mégis kissé elhanyagoljuk ápolását. Persze, napi tisztogatást nem igényel, de alkalmanként azért valószínűleg neki is jól esne, ha megszabadítanánk a különböző szennyeződésektől. Ő a WC-kefe.

WC-kefe - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com WC-kefe

3 egyszerű módszert ajánlanánk a nagyérdemű figyelmébe, a haushaltstipps.net jóvoltából.

A mindig bevethető

Az ecet igazi csodaszer, számtalan módon felhasználhatjuk háztartásunkban. A wc-kefe tisztításánál is jó szolgálatot tehet. Öntsd egy keveset a kefe tartójába, vagy a wc –be, állítsd bele a kefét, hagyd állni egy éjszakát, majd másnap alaposan öblítsd le! Ugyanezt a hatást érheted el a műfogsortisztítóval is, bár az egy kicsit más kategória, főleg árban.:-)

Porokkal az elszíneződés ellen

Nagy hasznát veheted ilyenkor a sütőpornak, szódabikarbónának. Ebből szórj egy adagot a kefére, hagyd állni fél órát, öblítsd le és már tiszta is a kefe!

Ami mindig kéznél van

Valószínűleg mindenkinél van otthon wc-tisztító, amivel a perem alja is tökéletes kitisztítható. A következő takarítás alkalmával ne csak a perem alá, hanem a wc-kefére is önts a folyadékból. Hagyd állni, és öblítsd le róla. A sörték garantáltan felfrissülnek majd.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...