2018.02.14. 17:56:46 12681 358

Menő huzatok! Álmaidban most tényleg az lehetsz, aki mindig is szerettél volna!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Asztronauta, tűzoltó, netán hercegnő szerettél volna lenni? Bármi is volt a gyermekkori álmod most valóra válthatod! Ezeknek az ágynemű szetteknek a realisztikus mintái mindenkinek jól állnak, de tény, hogy a gyerekek fogják őket a legjobban szeretni.

Asztronautás ágynemű huzat | Fotó: Amazon.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Asztronautás ágynemű huzat | Fotó: Amazon.com

A Snurk egy holland cég, akik érdekes és egyben valósághű mintákkal dobják fel ágynemű szettjeiket, hogy az álmok végre valóra válhassanak.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...