2023.02.09. 12:15:00 6499 228

Menő farsangi jelmezek: Karakterek, akik bőrébe szívesen bújnak a gyerekek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A farsang mindig érdekes és eseménydús időszak a gyerekek számára, még akkor is, ha éppenséggel nem szívesen öltöznek be. Az azonban, hogy a milyen karakter bőrébe bújna a farsangoló gyerek, sokat elárulhat az aktuális kedvenceiről és érdeklődési köréről.

Gyerekek jelmezben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gyerekek jelmezben

Emlékeim szerint minden generációnak és életszakasznak megvoltak a maga nagy slágerei: a farsangi jelmezek szorosan követték az éppen trendi mesehősök világát. Nálunk a rengeteg Ninja, Batman, királylány és hercegnő jelezte azt, hogy a fiúk férfias, míg a lányok a nőies példaképeket tartották követendőnek.

Mik a menő farsangi jelmezek 2023-ban?

Egyszerű a dolgunk, csupán körül kell néznünk a csapból is folyó képregényeken alapuló filmes plakátok között: a Fekete párduc és a Csodanő olyan karakterek, amelyek erőt sugároznak.
De nem vesztett népszerűségéből a Star Wars, a Stranger Things sorozat és Harley Quinn sem, amelyhez a fiatal lányok újra nagy kedvenc karaktere is vissza csatlakozott, ő pedig nem más, mint Wednesday Addams! A te lánykád is gyakorolja már a sorozat elhíresült táncjelenetét?

A fiatalabb gyerkőcök még mindig szívesen öltöznek be dinoszaurusznak, de a Gru című meséből ismert Minyonok sárga-kék jelmeze ugyancsak kapós még manapság is.
Az állatfigurákon alapuló jelmezek ugyancsak örök népszerűségnek örvendenek a kisebb gyerekek között, majd meglepő módon a tinilányok körében újra megjelennek. Ilyen például a cica és nyuszi.
A kisebb lányok A Mancs őrjárat vagy a Katicabogár és Fekete Macska kalandjai című sorozatból szintén előszeretettel választanak maguknak szereplőt.

Hozhat új kedvencet jövőre az idei év?

Kíváncsi vagyok a farsangi zsúrokon tömegesen megjelenő Elzák (Jégvarázs) egyeduralkodását a nemsokára a mozikba kerülő élőszereplős kis hableány feldolgozás meg tudja-e akár csak kissé is ingatni, vagy a varázskezű hercegnő hatalma oly erős, hogy a sellőknek semmi esélye sem lesz?
Gyerekkorunk nagy kedvence volt a Super Mario nevű videojáték-sorozat, amelyet szintén feldolgoznak a szélesvásznon. Vajon akarnak-e majd a kisfiúk bajusszal és kezeslábassal felszerelkezve azonosulni a Gombakirályság kényszerű hősével?

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A sokat emlegetett pozitív gondolkodás – nem szabadna félvállról venni

A pozitív gondolkodásról való diskurzus olyannyira felkapottá vált az elmúlt évek folyamán, hogy óhatatlanul is felszínre törtek az ezzel kapcsolatos sarkítások, „értékhígító” elemek. Éppen emiatt történhetett az, hogy sokan elveszítették az érdeklődésüket a téma iránt, nem veszik komolyan az ezzel kapcsolatos nézeteket, sőt, olyanok is akadnak, akik egyenesen nevetségesnek és életellenesnek tartják a pozitivitást. Ezt a problémát igyekszünk az alábbi sorokban górcső alá helyezni, abban reménykedve, hogy néhány felhőoszlató válaszra lelünk mindeközben.

„Nekem a Balaton…” – Utazz le a Balcsi partra szuper filmek segítségével

Kinek a déli, kinek az északi, kinek az egyik csücsök, kinek a másik a kedvence, de a Balaton mindenkit lenyűgöz, magával ragad. A bulik, a kirándulóhelyek, a strandok, a lángos illat – kellemes emlékek, amelyeket minden tavasszal várunk, és minden ősszel nagyon nehezen engedünk el.

Ritkán látható klasszikusok is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában

A legújabb magyar filmek és premierek mellett ritkán látható klasszikus alkotások is szerepelnek az idei Magyar Mozgókép Fesztivál programjában. Az új néven megrendezett, MOZ.GO fesztiválra keresztelt programsorozat Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban várja a közönséget június 12. és 15. között.