2022.11.16. 09:15:00 4821 209

Megoldás dekoltázs-gondokra: Ilyen implantátumok közül választhatsz!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár nem mindig fér fel a dobogóra, azért még mindig a legnépszerűbb kozmetikai műtétek sorába tartozik a mellplasztika. Ez alatt nem csak a mellnagyobbítás, de az alakjavító és a rekonstrukciós műtétek is értendőek, amik mind a női önbizalom növelését kívánják szolgálni.

Mellplasztika, konzultáció - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mellplasztika, konzultáció

Mellnagyobbítást azonban a testalkatunk függvényében érdemes csak végeztetni, azaz természetes mértékben! Ne essünk a “Ha már lúd, legyen kövér!” csapdájába, hiszen a túl nagy méretű mell egészségügyi kellemetlenségekhez is vezethet. (Nem hiába nagy azon nők köre, akik mellkisebbítő műtétet vállalnak be!)
Mielőtt azonban bármiféle beavatkozásra adnánk a fejünket, nézzünk utána a különféle lehetőségek előnyeinek és hátrányainak is!

Szilikon mellimplantátum

A kohéziós géleket anyaguk miatt gumicukorhoz szokták hasonlítani, ennek köszönhetően természetesebb megjelenést biztosítanak és érzetre is eléggé természetesnek hatnak.
A bőr alatt még intenzív testmozgás közben sem dudorodnak át, és elég szilárdak ahhoz, hogy ne lyukadjanak ki könnyen.
Azonban, ha ilyesmi történne, akkor annak műtéti úton történő eltávolítására van szükség! A szivárgást sajnos nagyon nehéz észre venni, ezért rendszeres időnként ellenőriztetni kell az implantátum épségét.

Sós implantátum

Ez a fajta implantátum az, amelyik a legnagyobb mértékben testre szabható, hiszen a töltetet csak azután kerül a steril sóoldatot körülölelő anyagba betöltésre, miután azt egy kis vágáson keresztül már a bőrszövet alá helyezték.
Habár a szilikon implantátumnál kedvezőbb költségekkel jár ennek a behelyezése, de ennek meg is lehet az ára! A sós implantátum nem fekszik olyan szépen és fixen a bőr alatt, mint a borsosabb árú megoldások, valamint gyakrabban fordul elő szivárgás is az ilyen töltetek esetében. (Bő 10 évente cseréje szükséges.)
Viszont azt a sóoldat javára kell írnunk, hogy szivárgás esetén az fel tud szívódni a testünkben.

Zsírátültetéses mellnagyobbítás

Aki ódzkodik az “idegen” anyagok beültetésétől - és teste egyéb részén elég plusz zsírral rendelkezik - választhatja a saját testzsírral működő megoldást is: A has, a csípő, illetve a comb tájékáról származó saját zsír a mell formázásához lesz felhasználva. További előnye az eljárásnak, hogy csupán csak apró hegek maradnak utána.
Ez a műtéti eljárás egyéni preferenciáink szerint elvégeztethető úgy is, hogy egyéb implantátumok saját zsírba történő beágyazásával még természetesebb hatást érjünk el.

A nőiesség szimbólumát akkor is szívesen átszabatják a nők, amikor megereszkedést, vagy láthatóbb szimmetriát szeretnének kezelni. A megereszkedést azonban mellfelvarrás útján is helyre lehet hozni. Ezt jellemzően akkor választják, amikor a mell méretén nem szeretnének változtatni, azonban korábbi formáját visszakapnák.

Forrás: www.viczianplasztika.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...