2015.06.12. 18:09:15 10365 295

Meditáló Golden Retrieverek és még több cukiság – vicces videók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha a melegtől már eldurrant az agyad, nézd meg ezeket az édes Golden Retrievereket frissítő gyanánt. Igazán üdítően fognak Rád hatni, ahogy meditálnak egy labda fölött, vagy éppen utánozzák a mentő hangját. :)

Golden retriever kölyök | Fotó: flickr.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Golden retriever kölyök | Fotó: flickr.com

Meditáló Goldenek

Mindössze 12 másodperc ez a videó, de ilyen rövid időn belül is belopja magát a szívedbe, olyan aranyos. Annyira jellemző ez a viselkedés a kutyákra. Csak figyeld mi történik, amikor megérkezik a harmadik kutyus. A mosoly garantált! Kár, hogy nem tudjuk meg a végeredményt, de ez így érdekes. :)

Beláthatjuk, hogy valóban nem maradt más megoldás! :D

A 10 legviccesebbnek kikiáltott Golden Retriever a neten

Ha még több édes Retrieveres videót néznél, ezt a videót ne hagyd ki! :)

Forrás: vinehub, tubespaghetti

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...