2014.12.15. 08:40:57 5632 23

Második lett Kulcsár Edina a Miss World szépségversenyen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

121 ország résztvevői közül a második helyezést érte el a magyar lány a Miss World 2014-en, soha ilyen jó eredményt nem értünk el a rangos szépségversenyen. Ráadásul egyben ő lett Miss Europe is! A harmadik helyezett Elizabeth Safrit az Egyesült Államokból, az első pedig Rolene Strauss Dél-Afrikából.

Kulcsár Edina, Rolene Strauss, Elizabeth Safrit | Fotó: MTI/MTVA / Facundo Arrizabalaga - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kulcsár Edina, Rolene Strauss, Elizabeth Safrit | Fotó: MTI/MTVA / Facundo Arrizabalaga

Kulcsár Edinát idén júliusban választották meg Magyarország szépének a hazai versenyen, a zsűri és a közönség is őt találta a legszebbnek. A 23 éves, 173 centiméter magas lány Budapesten született és nőtt fel, négy éve modellként dolgozik. Ilyen jó eredményt még egyetlen magyar sem ért el a nemzetközi szépségversenyen.

A győztes, a 177 centi magas orvostanhallgató Rolene Strauss, akinek a sport és a zene a hobbija, a brit fogadóirodák favoritja volt a versenyen. Az előző évi győztes, a Fülöp-szigeteki Megan Young helyezte Rolene Strauss fejére a koronát.

A verseny győztesének egyik első számú feladata lesz, hogy Hondurasba utazzon, ahol iskolát építenek a novemberben meggyilkolt Honduras Szépe, Maria José Alvarado és nővére, Sofia Trinidad Alvarado emlékére. Az iskola az ő nevüket viseli majd. Az Alvarado testvérpárt november közepén találták agyonlőve, egy folyómedrében eltemetve. A kettős gyilkossággal a szépségkirálynő 23 éves nővérének, Sofiának a barátját, Plutarco Ruízt vádolják, aki féltékenységből lőtte le barátnőjét és a segítségére siető húgát néhány nappal azelőtt, hogy Maria José Alvarado elindult volna a Miss World londoni döntőjére.

A világversenyt először 1951-ben rendezték meg, magyar résztvevő 25 évvel ezelőtt szerepelt rajta először.

Forrás: vs.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...