2017.02.28. 08:26:18 11319 297

Március 5-ig ingyen megnézheted az Oscar-díjas magyar kisfilmet!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Óriási öröm, hogy 2016 után, amikor is a Saul fia a legjobb külföldi film kategóriában diadalmaskodott, 2017-ben is elhozhattuk az Oscar-díjat, ezúttal a legjobb rövidfilm kategóriában. A Mindenki c. kisfilmet most ingyenesen meg lehet tekinteni.

A Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola énekkarának tagjai, az Oscar-díjas Mindenki című kisfilm szereplői | MTI Fotó: Kallos Bea - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com A Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola énekkarának tagjai, az Oscar-díjas Mindenki című kisfilm szereplői | MTI Fotó: Kallos Bea

Jelenleg a Médiaklikk honlapján lehet jó minőségben megnézni a 25 perces rövidfilmet, melyet Deák Kristóf rendezett és írt.

A sztori a következő:

“1991-et írunk, a 10 éves Zsófi új iskolába kerül. Az új helyen sok minden idegen és furcsa, de van remény: Zsófi bekerül az iskola híres kórusába, és összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban. Még nem is sejti, hogy hamarosan Lizával együtt kell szembeszállniuk a kórusvezető Erika nénivel, aki nem olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik”

Idekattintva megnézheted az alkotást, amely kiérdemelte a legrangosabb filmes díjat. Büszkeséggel tölt el minket, hogy idén is gratulálhatunk egy magyar film alkotóinak és szereplőinek.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...