2016.06.14. 20:26:43 9916 243

Magyarország kétgólos győzelemmel tért vissza az Eb-re!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra legyőzte Ausztriát a franciaországi Európa-bajnokság F csoportjának keddi nyitómérkőzésén.

Dzsudzsák Balázs a szurkolók között, miután a magyar válogatott 2-0-ra legyőzte Ausztria csapatát | MTI Fotó: Illyés Tibor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Dzsudzsák Balázs a szurkolók között, miután a magyar válogatott 2-0-ra legyőzte Ausztria csapatát | MTI Fotó: Illyés Tibor

A 44 év után ismét Eb-résztvevő magyarok első gólját Szalai Ádám szerezte a 62. percben, majd a 88. percben Stieber Zoltán gyönyörű találattal állította be a végeredményt.

Ezt megelőzően az 1964-es Eb bronzmérkőzésén, azaz hat nap híján 52 esztendeje győzött legutóbb kontinensviadalon a magyar válogatott.

A két gárda 137. alkalommal találkozott egymással, a magyar győzelemmel pedig az osztrákok húsz éve tartó nyeretlensége tovább folytatódik.

Bernd Storck szövetségi kapitány csapata szombaton Izlanddal találkozik Marseille-ben, majd négy nappal később Portugália lesz az ellenfele Lyonban.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...