2018.02.05. 13:32:33 10996 359

Luxushatású hálószoba fillérekből
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A szállásportálokon mindig álmodozva nézem az ötcsillagos hotelek belső tereiben készült fényképeket. Csodás, luxus berendezések és simogató selyemágynemű… hmm. De állj! Miért ne vihetnénk ezt az érzést át a saját hálónkba? Valóban olyan drága lenne kivitelezni?

Hálószoba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hálószoba

Ha jól belegondolsz, akkor az egész kulcsa nem is az, hogy minél drágább holmikkal pakold tele a hálószobád, hanem az, hogy a berendezés minden egyes eleme eleganciát sugározzon! Nézzünk néhány ötletet, ami inspirálhat ebben a felújításban téged is:

1. lépés – visszafogott színek

Bármilyen vadóc is a stílusod, azt most inkább kamatoztasd az élet és az élettér egyéb vonatkozásaiban, és határozz meg egy előkelőnek ható színvilágot a megújítandó hálódnak. Már az hatalmas változást fog előidézni a szoba hangulatában, ha a falakat valamilyen semleges színre fested. Ilyen például bármelyik pasztellszín, a világoskék, az ezüstbe hajló szürke és a zsálya zöldje is.

2. lépés – királyi ágy/nemű

Ne az ágyon spórolj! Ha amúgy is aktuális lenne az ágy lecserélése, válaszd azt, amelyik kicsit drágább, de masszívabb alapanyagokból készült. A meglévő ágyat, matracot és ágyneműket is fel lehet kicsit frissíteni: átfestés, lakkozás, újrahúzás. Jó minőségű, de akciós áron beszerzett szatén és selyem ágyneművel, és a szoba hangulatához passzoló, nagyméretű ágytakaróval lesz teljes a hatás.

3. lépés – rendszerezés

Minél rendezettebb és minimalistább stílusjegyű a háló, annál pihentetőbb lesz benne az alvás. A felesleges kacatok csak elvonják az ember figyelmét, és olcsóbbnak tűnik tőlük a miliő. Ezért, amit lehet, azt tedd el szem elől, használj diszkrét tárolókat, és hasznosítsd az ágy alatti helyet is ágydobozok használatával.

4. lépés –a fontos apróságok

Ügyelj a részletekre! A fényesebb anyagok és egyedi textúrák mindig drágábbnak hatnak. A háló berendezésének színei ne legyenek túl egyhangúak: az alap színvilághoz passzoló, de eltérő színű, izgalmas mintájú kiegészítők érdekesebbé és stílusosabbá tehetik a teret. A légfrissítésre szintén gondolj; kerüld a nehéz illatokat, egy nyugtató levendula vagy egy tiszta kamilla illatú illatosító bőven elég lesz a pazar hangulat fokozásához!

Forrás: hunker.com/13411186/how-to-create-a-luxury-bedroom-suite-on-a-small-budget

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...