2014.05.28. 13:40:49 4043 35

Lelki tornagyakorlatok rock-pongyolában
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Eleged volt a „nyár, vár, rád, már” rímekből? A sablonos zenei megoldásokból? A flaszter-rockból és rágógumi-popból? Szerinted lehet a könnyűzenének is üzenete, de a mostani kínálatban nem találod a neked valót?...

TAI CHI TEACHER - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com TAI CHI TEACHER

...valami frissre, lendületesre és valódira vágysz, ami még elgondolkoztatni is képes? Akkor a TAI CHI TEACHER zenekar neked szól most vasárnap a világ legjobb klubja címet viselő A38 állóhajó nagytermében, a Talentométer tehetségkutató kertében. A 2010-ben alakult zenekar megmozgat. Utaztat. Néha felráz, néha andalít. Nem váltja meg a világot, de igyekszik. Számos klubkoncerttel a hátuk mögött nem kétséges, hogy az élmezőnyben a helyük. Kiskosz című számuk igazi rádiósláger, és azon sem lepődnénk meg, ha nemsokára az MR2 is játszaná ezt az izgalmas csapatot.

A Talentométer pop-rock kategória elődöntője 2014.06.01.-én, vasárnap 14:00 órai kezdettel kerül megrendezésre az A38 állóhajó koncerttermében. Ahhoz azonban, hogy tudd mikor lép fel pontosan a TcT zenekar, kövesd a legfrissebb postokat vasárnap a Tai Chi Teacher Facebook oldalán!

Itt hallgathatsz bele: Taichiteacher.hu

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...