2020.06.29. 10:38:43 7305 214

Legyen tökéletes a formád! – Erre ügyelj szemöldökigazításkor
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, nekem nem megy. Ha a kozmetikus alkalmanként nem igazít a szemöldökömön, képes vagyok elég csúnyán „elszedni”, amit aztán több alkalommal lehet csak korrigálni. Pedig csak odafigyelés kérdése az egész. No, meg persze, némi gyakorlás sem árt!

Tökéletes szemöldök - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tökéletes szemöldök

Szakértől tanácsát is érdemes megfogadni ez ügyben, mert a siker sokszor csupán apróságokon múlik.

Figyelj a megfelelő színre!

Sokan otthon próbálják színezni szemöldöküket. Ez nem biztos, hogy a legjobb megoldás, hiszen lehet, nem azt az árnyalatot kapjuk, amit szeretnénk!

Nem mindegy, mikor!

Míg egy profi kozmetikus kezei között nem feltétlenül szükséges, hogy gőzölés után kezdje el szedni a szemöldököd, addig otthon érdemes például fürdés, zuhanyzás után nekiugrani az igazításnak. Így a pórusok kitágulnak, kevésbé lesz fájdalmas a folyamat. Érdemes arra is ügyelni, hogy mindig a növekedés irányával megegyezően szedjük ki a kósza szálakat.

Nem mindegy a forma!

Az otthoni szemöldökszedésnél általában az a probléma, hogy csak szedjük és szedjük, és arra már nem figyelünk, hogy a szemöldök formája is passzoljon az arcunkhoz. Ilyenkor születnek a túl vékony, túl rövid szemöldökök. Figyeljünk, hogy megfelelő legyen a forma, ha nem megy, akkor pedig bízzuk szakemberre a dolgot!

Figyelj az ápolásra!

Fontos, hogy a kis szőrpamacs esetén is a megfelelő termékeket válaszd! Érdemes odafigyelni, hogy a sminktermékek, alapozó, korrektor színe is illeszkedjen a szemöldököd színéhez!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...