2018.01.05. 16:46:36 25903 545

Légkeverésessel könnyebb! De tényleg! - 5 remek előny!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azért már jó ideje örülhetek a légkeveréses sütőmnek, igazi előnyeire mégis csak most kezdek ráébredni.

Elektromos sütő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Elektromos sütő

Bevallom őszintén nem nagyon használtam eddig a légkeveréses funkcióját az elektromos sütőmnek, de nem igazán tudom megmagyarázni, hogy miért. Teljesen jól megsült minden az alul-felül sütés beállítással is. :D Pedig a légkeverést nem véletlenül isteníti mindenki, lássuk az előnyeit!

1. Gyorsabban elkészülhet az étel

A légkeveréses funkció bekapcsolásával működésbe hozod a ventilátort, ami keringetni fogja a forró levegőt a sütőben, ennek köszönhetően az ételek gyorsabban készülnek el, és ez tényleg percekben mérhető.

2. Egyenletesebben süt

A forró levegő keringetésével olyan egyenletes lesz a sütési hőmérséklet, amit más funkcióval nem érhetünk el, így nincs félig átsült, középen még lágy piskóta, a csontnál még rózsaszín húsú csirke... Persze ki kell várni a megfelelő sütési időt, de a végeredmény mindenképpen hamarabb be fog következni, és jobb lesz.

3. Alacsonyabb hőfok, több vitamin

A légkeveréses funkciónak hatalmas előnye, hogy általában az ajánlottnál 20-30 fokkal alacsonyabb hőfokon is elkészülhet az adott étel, így több vitamin és ásványi anyag marad benne. Ennek például a sütőtök valamint egyéb zöldségek és a gyümölcsös sütemények sütésekor örülhetünk leginkább.

4. Egyszerre többféle étel is készülhet

A forró levegő egyenletes keringetésének köszönhetően akár többféle ételt is megsüthetünk benne egyszerre. 2 tepsi sült krumpli, egy tepsi hús - ez mind elkészülhet akár egyszerre is, így mindent melegen tálalhatunk fel a családnak, fele annyi idő alatt!

5. Gazdaságosabb

Mivel alacsonyabb hőfokon, gyorsabban készül el minden, így nyilván való, hogy kevesebb energiába kerül a főzés. Ha pedig még többféle ételt is készítünk benne, akkor rengeteg időt, áramot és végső soron pénzt spórolhatunk. Csupa haszon!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...