2018.01.05. 16:46:36 26157 545

Légkeverésessel könnyebb! De tényleg! - 5 remek előny!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azért már jó ideje örülhetek a légkeveréses sütőmnek, igazi előnyeire mégis csak most kezdek ráébredni.

Elektromos sütő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Elektromos sütő

Bevallom őszintén nem nagyon használtam eddig a légkeveréses funkcióját az elektromos sütőmnek, de nem igazán tudom megmagyarázni, hogy miért. Teljesen jól megsült minden az alul-felül sütés beállítással is. :D Pedig a légkeverést nem véletlenül isteníti mindenki, lássuk az előnyeit!

1. Gyorsabban elkészülhet az étel

A légkeveréses funkció bekapcsolásával működésbe hozod a ventilátort, ami keringetni fogja a forró levegőt a sütőben, ennek köszönhetően az ételek gyorsabban készülnek el, és ez tényleg percekben mérhető.

2. Egyenletesebben süt

A forró levegő keringetésével olyan egyenletes lesz a sütési hőmérséklet, amit más funkcióval nem érhetünk el, így nincs félig átsült, középen még lágy piskóta, a csontnál még rózsaszín húsú csirke... Persze ki kell várni a megfelelő sütési időt, de a végeredmény mindenképpen hamarabb be fog következni, és jobb lesz.

3. Alacsonyabb hőfok, több vitamin

A légkeveréses funkciónak hatalmas előnye, hogy általában az ajánlottnál 20-30 fokkal alacsonyabb hőfokon is elkészülhet az adott étel, így több vitamin és ásványi anyag marad benne. Ennek például a sütőtök valamint egyéb zöldségek és a gyümölcsös sütemények sütésekor örülhetünk leginkább.

4. Egyszerre többféle étel is készülhet

A forró levegő egyenletes keringetésének köszönhetően akár többféle ételt is megsüthetünk benne egyszerre. 2 tepsi sült krumpli, egy tepsi hús - ez mind elkészülhet akár egyszerre is, így mindent melegen tálalhatunk fel a családnak, fele annyi idő alatt!

5. Gazdaságosabb

Mivel alacsonyabb hőfokon, gyorsabban készül el minden, így nyilván való, hogy kevesebb energiába kerül a főzés. Ha pedig még többféle ételt is készítünk benne, akkor rengeteg időt, áramot és végső soron pénzt spórolhatunk. Csupa haszon!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Egészségvédő kincsünk, a paprika (és egy isteni recept)

Az étkezési paprika számos fontos vitamin természetes forrása, melynek C-vitamin-tartalmáról kiderült, hogy akár ötször annyi is lehet, mint a citromé. Továbbá olyan értékes anyagok is megtalálhatók benne, mint a kalcium, a vas és az aminosavak. A fogyasztása - sok növénytársához hasonlóan - hozzájárul az egészséges emésztéshez, a benne lévő terpenoid vegyületféle, a kapszidiol, pedig jó hatással van a szívegészségre. Ám ez nem minden…

Csak egyszer élsz, élvezd! - A hedonista életszemléletről

Szótári értelmezés szerint a hedonizmus egy ókori görög filozófiai irányzat, mely a testi és szellemi élvezetekre összpontosít, ezt tekintve az életben a legfőbb jónak. Hétköznapibb megközelítésben ez egy olyan életfelfogást és gyakorlatot jelöl, melyben az érzéki örömök élvezete az egyéni élet vezérfonala. Manapság leginkább a „You Only Live Once”, röviden: „YOLO”, magyarul: „csak egyszer élsz”, megközelítésben találkozhatunk ezzel az életfelfogással. Ám nem csupán erről van szó…

A „luxusgyümölcs”, ami Kelet-Ázsiában a halhatatlanságot jelképezi + recept

Nem csupán Weöres Sándor Kert című kedves versében terem a vaj-alma, a saláta-bokorka, az érett, piros alma és a puha szőlő társaságában méz-körte, hanem a világ számos táján. A különféle kultúrákban pedig gazdag történelmi múlttal büszkélkedhet ez a gyümölcsféle, mely immár különleges művészeti megoldással is bír, mégpedig a Buddha alakú körte formájában. Ezeket a kreatív kínai gazdák által formált és gondozott „körteszobrokat” luxusgyümölcsként tartják számon. Milyen titkokat fed fel magáról ez a rózsafélék családjába tartozó növény?